Bill POV.

Tijdens de training doen Tom en ik de samenwerkingsopdrachten allemaal samen. Niet alleen omdat we elkaar al ontmoet hebben, maar ook omdat het handig is om dat samen met Tom te doen omdat wij in hetzelfde team komen te werken.

"Steek je al wat van de training op?" Vraagt Tom.

"Ik moet eerlijk bekennen dat ik het meeste al wist, maar een opfriscursus kan nooit kwaad natuurlijk," zeg ik en Tom knikt.

"Daar ben ik het mee eens. Trouwens, waar heb je zo goed Engels leren spreken?" Vraagt Tom en even kijk ik hem verbaasd aan.

"Gewoon op school," zeg ik.

"Je hebt er niks extra's voor gedaan? Je Engels is echt super," zegt Tom en ik glimlach even.

"Ik ben blij dat te horen. De enige zorgen die ik nog had was een kloof in de communicatie, maar ik ben dus goed te begrijpen?" Vraag ik.

"Jazeker. Ik heb nog geen ongemakkelijke momenten met jou gehad," zegt Tom en ik lach even. "Wat dacht je ervan om na de training nog wat te gaan drinken samen? Dat lijkt mij fijner dan de rest van de dag in je eentje doorbrengen," zegt Tom en ik glimlach naar hem.

"Ja, dat lijkt mij leuk," zeg ik.

"Top, dan doen we dat," zegt Tom en ik knik, waarna we ons weer focussen op de opdracht die we eigenlijk zouden moeten uitvoeren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi super leuk !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen