Foto bij 13

Harry neemt mij mee de garage in, waar hij de werknemers totaal negeert. Ik zie de verschillende mannen en 1 vrouw mij aankijken, terwijl ik Harry volg. Het is een behoorlijk grote garage, waar zo te zien veel werk geleverd word. Er staan 4 auto's binnen en buiten stonden er nog meer, ik versnel mijn pas en loop met zorg door de werkplaats. Ik probeer negens over te struikelen of tegen aan te botsen.
Hij neemt mij mee door een andere deur en hier staat een grote tafel en een balie, deze plek ziet er luxe en modieus uit.
Achter de balie zit een vrouw met rood haar, piercing in haar neus, tatoeage van het getal 77 in haar nek en haar groene ogen zijn gericht op het computer scherm. Ze kijkt pas op als Harry voor de balie blijft staan en er over heen buigt, ze geeft hem een glimlach en aait hem over zijn wang.
"Wie heeft jou te pakken gehad liefje? Was dat de rede waarom je je zakenpartner liet staan? Was er iets belangrijkere dan 3K verdienen?"

'Holy Moly, 3K? Dat is een shitload aan geld mensen...'

"Ik wil dat je een takel auto stuurt naar dit adres, daar de zilveren Ford wordt oppikt. Ik zie er zo uit, omdat de dame achter mij, pittiger is dan ze eruit ziet en we bespreken geen zaken als ik gasten mee heb, vergeet dan niet liefje." Er ligt een nare toon in het woord liefje, dat Harry zojuist uitspreekt. Blijkbaar heeft de vrouw achter de balie het ook door, haar pupillen verwijden even als ze Harry aankijkt. Ze knikt vervolgens en pakt het briefje van Harry aan. Dan kijkt ze mij aan en haar blik veranderd meteen, vol verbazing en lichte afschuw.
Ze richt zich weer op Harry, "what the fuck? Wat heb je gedaan?" Ik zie hoe Harry zijn hand in zijn nek legt en er even over heen wrijft, "ik verloor mijn fucking controle weer. Aan het werk jij." Zijn hand slaat op de balie en hij richt zich weer op naar mij, met een knikje van zijn hoofd, volg ik hem dieper het bedrijf in.

Terwijl ik hem volg, gaan mijn gedachtes weer alle kanten op. Want hij zegt nu voor de tweede keer, dat hij zijn controle verliest. Hoe kun je nou je controle zo verliezen? Ik snap ergens wel dat hij mij terug pakte, maar zo erg, was echt niet nodig. Het doet verdomd pijn en die bloedneus van hem is er niet aan te tippen. Kan hij zijn eigen krachten niet aan?
Waarom noemde de vrouw achter de balie hem liefje en streek ze over zijn wang? Hij liet het toe, maar daarna dreigde hij haar, althans, met zo'n koude en verbitterde stem, klinkt dat wel zo.
En wacht eens... wilde hij nou mijn auto ophalen?

Maar dan loop ik vol tegen Harry op, die ondertussen is stil blijven staan. Ik letten totaal niet op hem en ik was te diep in mijn gedachten bezig en totaal niet met de omgeving, wat ik beter wel had kunnen doen. Voor ik val, krult opnieuw Harry zijn arm om mijn middel en hij weet mij staande te houden.
"Je bent zeer onhandig, hier, ga zitten." Hij zet mij neer op een grijze bank, waarna hij zichzelf omdraait en weg loopt. Dit geeft mij even de tijd om te zien waar ik ben.
Ik zit in een grote kamer, waar het heel schoon is, te schoon. waarom is dit het eerste wat mij opvalt?
Omdat het bij mij echt nooit zo schoon was? Het was omdat Florian een schoonmaker wilde, anders had dat appartement er zeer anders uitgezien.
Ik weet mijn aandacht op het interieur te richten, maar daar word ik niet veel wijzer van, leeft hij hier überhaupt?
Alles is saai, strak en komt zo uit het eerste en beste interieur magazine. Grijs, wit, licht bruin en zwart. De orchidee die op de eettafel staat verder op in de ruimte, heeft iets roze aan de blaadjes, maar daar houdt het wel mee op. Er is niks persoonlijks aan deze ruimte, het is net zo gesloten als Harry Styles zelf.

Ik kijk op als hij weer binnen loopt, met een dienblad vol spullen. Het eerste wat hij doet is een handdoek met ijs net onder mijn wang aan leggen, waarna hij mijn hand erop legt met de hint dit vast te houden. Vervolgens opent hij een verband trommel en maakt mijn gezicht schoon, met heel veel beleid. Ik krimp iets in elkaar als hij ontsmettingsmiddel op de wondjes drukt, maar zo snel het komt, gaat het ook weer over.
Ik bekijk ondertussen zijn uitdrukking op zijn gezicht, zijn wenkbrauwen gefronst, zijn ogen gericht op hun doel. Maar het zijn, zijn lippen die mijn aandacht vasthouden. Terwijl hij geconcentreerd bezig is met het verzorgen van mijn gezicht, gaat zijn tong meerdere keren over zijn onderlip, waar hij vervolgens zijn tanden in zet en ze zo laat zitten. Tot het moment dat hij een andere handeling uitvoert, dan likt zijn lip weer over zijn onderlip, trekt zijn onderlip naar binnen en eindigt met zijn tanden erin te zetten.
"Don't look at me like that, Love."
Mijn ogen die vastgeplakt zijn aan zijn lippen, scheuren zich er van af en gaan omhoog. Zodra mijn ogen de zijne ontmoeten, voel ik het bloed naar mijn wangen gaan.
"H-hoe bedoel je?" Ik probeer te ontkennen dat ik staarde, te ontkennen dat ik gefascineerd werd door enkel zijn lippen. Harry buigt zo dicht naar mij toe, het het een kwestie van millimeters is, voor onze neuzen elkaar zouden raken.
"Lustful." Het is een fluistering, wat haast gek klinkt uit de man die zo ruw en duidelijk is. Maar deze fluistering laat een rilling gaan over mijn lichaam, hij weet precies wat hij met mij doet.
Ik hoor hoe hoog zijn ademhaling zit, doordat hij zo kort op elkaar ademt. Ik probeer mijzelf onder controle te houden, wat met veel moeite lukt.
Ik leun terug naar achteren, zodat er weer genoeg ruimte tussen onze gezichten zit. In een flits zie ik verbazing over het gezicht van hem heen trekken, als ik dit doe.
"Misschien zie je alleen maar wat je wilt zien, daar al eens over na gedacht?"
Nu rollen zijn ogen haast uit zijn kassen, terwijl hij ook naar achteren gaat zitten. "Ik zal je sparen voor de rest van de dag, maar je moet echt stoppen mij uit te dagen."
Ik zet mijn tanden in mijn onderlip om een grijns tegen te houden, voordat ik antwoord.
"Wat wil je doen dan? Mij voor mijn bek slaan? O wacht...."

Ik weet dat ik hem tot het uiterste uitdaagt en het heeft meteen gevolgen, maar het feit dat ik zelf de controle hierin had, maakt mij gek genoeg een beetje trots. Ondanks de dreigingen die hij nu naar mijn hoofd smijt, terwijl hij mij bij mijn nek grijpt en de bank indrukt. "Het enige wat jij nu moet doen is je bek houden, Eloise. Anders zorg ik dat je hem dicht houdt, ik heb hier genoeg materiaal om te zorgen dat, dat mondje van jou gesloten blijft."
Ik voel hoe zijn handen om mijn keel en zijn vingers drukken in mijn slagader, "ik hoef jouw, zustertje, niet te vertellen als ik je halsslagader langer blijf drukken het ernstig af kan lopen. Dus... shut up."
Zijn vingers geven nog een gemene kneep, voordat hij mij los laat. Ik weet namelijk heel goed, dat de soort roes waarin je komt, maar 3 minuten mag duren. Anders kan het ernstige gevolgen hebben, gelukkig snap hij dat ook. Harry loopt vervolgens weg, zonder nog aandacht aan mij te schenken.
Ik wrijf met mijn hand over mijn nek, terwijl ik de zak met ijs op de salontafel voor mij gooi en met concentratie opsta. Ik ben blij dat ik weet te staan, zonder dat de wereld draait.
Mijn voeten bewegen richting de deur, maar de ijzige stem van Harry zorgt ervoor dat ik weer stil sta. "Wat denk jij te gaan doen?" Op mijn hakken draai ik mijzelf rustig om en zie hoe hij in de kamer staat met een sigaret tussen zijn lippen, "ik ga."
De mondhoek waar de sigaret in zit, trekt wat omhoog, tot een geniepige grijns. "Nee, je blijft." Zijn lange benen staan met een paar grote stappen bij mij en hij verspert de weg met het brede en lange lichaam, waarmee god te vrijgevig is geweest. "Jij gaat netjes op de bank zitten, een cocktail van medicatie in nemen en eten. Flik het verdomme niet om hier tegen in te gaan, want anders bind ik je vast en spuit ik je plat." Mijn mond, die halve wegen zijn bevel open ging, sluit ik nu heel langzaam.
Ik keer terug naar de bank en ga daar zitten, terwijl Harry van het dienblad een glas water pakt en deze voor mij neer zet met 5 pillen ernaast. 3 witte, 1 blauwe en 1 roze.
"Wat is dit?" Zijn blik is koud en zijn ogen zien er uit als een bos in het holst van de nacht, "geen vragen."
Mijn wenkbrauwen vliegen omhoog, hij denkt toch niet echt dat ik iets ga innemen, waarvan ik niet kan zien, wat het is? Ik pak de pillen van tafel en kijk of ik een inscriptie zie staan, maar de lange vingers van Harry grijpen ze uit mijn hand. Mijn hoofd gaat omhoog, om naar hem op te kijken. Ergens hoop ik dat hij mij ze niet laat innemen...

"Te laat." Dat zijn de enige woorden, die Harry uitspreekt. Waarna hij een knie naast mij in de bank zet en tot verbazing op mijn schoot gaat zitten, hij schuift zijn lichaam hard in die van mij. Zijn lange vingers grijpen mijn kin en kaak, ik slaak een kreetje van de pijn als zijn vingertoppen in mijn zere huid gaan.

'O fuck... hij gaat die pillen persoonlijk in mijn mond stoppen!'

Ik denk dit nog niet, of hij snauwt dat ik mijn mond moet openen. Maar ik probeer zijn hand weg te trekken, met alle kracht nog in mij om tegen te werken. In zijn andere hand houdt hij de pillen, waarvan hij er al 1 tegen mijn lippen duwt. Maar met een pijnlijke kreet moet ik mijn mond toch echt openen als zijn duim hard op mijn kaakgewricht drukt.
Hij schuift de pillen naar binnen en duwt mijn kaak dicht, terwijl ik gesmoorde kreten en gillen probeer te laten en onder hem lig te trappen en huilen.
"Hoe vaak moet ik mijn punt nog maken, er valt niet tegen mij in te vechten godverdomme. Luister of voel de fucking consequenties!"
Ik raak totaal in paniek en blijf gillen en probeer naar zijn gezicht te grijpen, terwijl ik voel hoe de tijd dringt en de smerige smaak van de pillen in mijn mond los komt, omdat ze langzaam beginnen te smelten.
Mijn hart bonkt tegen mijn borstkas aan en mijn ademhaling zit ondertussen op de zelfde hoogte, terwijl ik in een vervelende houding onder Harry lig. Door mijn trappen en wrikken, lig ik meer dan ik zit. Harry weet naar achteren te leunen en het glas water van de tafel te pakken, zijn lichaam is lenig en blijft totale controle houden.
Mijn ogen zijn gefocust op het glas en ik duw mijn lippen op elkaar, ondertussen weet ik niet meer of ik mijn mond open of dicht moet doen.
"Neem een slok water en relax, for god shake, drama queen."

'Relax? Relax?!'

Ik beweeg zo hard, dat er nu toch wat water over de rand van het glas valt en dit lijkt letterlijk de druppen voor Harry. "Godverdomme! Neem mijn verdomde medicatie in!" Maar ik weet mijn hoofd te schudden in zijn greep, terwijl ik blijf huilen. Ik haal verwoed adem door mijn neus, die nu helaas begint te lopen door de tranen die lopen. Dan zie ik hoe Harry een grote slok van het water neemt en dan doet hij iets, wat ik weer niet zie aankomen.

Hij kust mij.

Hij drukt zijn natte lippen op de mijne en ik val in 1 klap stil, ik stop met huilen, schoppen en gillen. Mijn ogen zijn nog open van de schok, zie hem nu met gesloten ogen voor mij. Zijn lippen zijn warm en verrassend zacht, vergeleken hoe hij zelf is. Ik voel hoe Harry zijn tong tussen mijn lippen gaat, en zo direct toegang krijgt tot mijn mond. Waar hij vervolgens het water uit zijn mond, in de mijne laat lopen. Op dat moment kom ik met mijn voeten weer terug op aarde, maar is het te laat. Zijn hand sluit zich weer om mijn kin, zijn lippen verlaten die van mij en hij duwt mijn mond dicht. Hij zet het glas op de rand van de bank en met zijn wijsvinger duwt hij onder mijn kin. Zijn vinger gaat van voor naar achteren, waardoor ik verplicht ben te slikken. Zodra het water mijn keel in glijd en mijn mond leeg is, schud hij zijn hoofd. Ik zie hoe hij soepel van mij afstapt, alsof er zonet niks gebeurd is.
Ik duw mijzelf omhoog, terwijl ik snik en naar adem hap. Ik veeg met mijn handen de tranen weg en duw mijzelf in een hoek van de bank sla mijn handen over mijn benen die ik tegen mijn borst heb geduwd.

De volgende minuten is het stil en ruimt Harry de troep op, mij compleet negerend. Ik schrik op als er op de deur word geklopt en ik hoopvol ernaar toe kijk, even denkend op mijn moment van vrijheid. "Zet het maar uit je hoofd, je komt hier niet zonder mijn toestemming weg." Ik geef Harry een woedende blik, voor hij de deur opent. In de deuropening staat de zelfde vrouw met het rode haar, ze draagt 2 pizza dozen in haar hand en kijkt langs Harry heen naar mij.
Ik zie hoe ze terug naar Harry kijkt en hem kwaad aankijkt, ze zegt iets, wat ik niet kan verstaan en vervolgens grijpt Harry de pizza's en slaat de deur in haar gezicht dicht.
"Ik heb hier pizza, moet ik dat ook door je strot douwen?" Ik duw hard mijn kaken op elkaar, de pijn negerend. Ik haat hem, opnieuw, nog meer.
"Ik heb geen honger, dankjewel." "Het is ondertussen 20.00 uur, jij hebt geen trek? Je hebt waarschijnlijk niks gegeten sinds vanochtend, dus eet. Helemaal met de medicatie, lijkt mij dat handig." Ik kijk hem woest aan, zin om de pizza in zijn gezicht te duwen. Hij ploft op de bank en neemt een grote hap van de pizza, die hij met een paar happen door slikt, "hey, je weet nu hoe ik te werk ga, eet of ik voer het je."
Mijn blik gaat naar de pizzadoos voor mij, die ik met tegenzin open en er een stuk pizza uithaal. Zwijgend eet ik mijn pizza op, terwijl Harry op zijn telefoon scrolt en ook eet. Na een halve pizza voel ik mij ontzettend moe en suf, blijkbaar heeft ook Harry dat in de gaten. Hij keek al verschillende keren peilend naar mij, klootzak.
Hij pakt de pizza doos van mij af en schuift naar mij toe, hij duwt een pluk haar achter mijn oor en aait met zijn vinger voorzichtig over mijn wang. En ik? Ik blijf rustig zitten en staar naar zijn borst.

"De medicatie werkt blijkbaar, je zult je wel een beetje high voelen, maar het zal de pijn weg nemen en ik beloof je dat je er morgen ochtend weinig nog van zult voelen Honey. Dan drukt hij zijn lippen op mijn voorhoofd, wat ik wel waarneem, maar erop reageren doe ik niet.
Een hand glijd achter mijn rug en hij zet mij op zijn schoot, legt mijn hoofd in zijn nek en hij leunt naar achteren in de hoek van de bank, waar hij blijft zitten en over mijn haren aait.
Mijn oogleden worden steeds zwaarder en ik merk dat ik zelfs mijn eigen hand niet wil of kan optillen om in mijn ogen te wrijven, dus ik besluit ze maar gewoon te sluiten.

"Rust maar Love, ik beloof je dat je veilig bent." Zegt zijn stem zacht in mijn haren, het moment dat ik net mijn ogen sluit.Geen afbeeldingen en gifs dit keer, ik kon maar geen passende vinden. Maar de prachtige afbeelding boven mijn hoofdstuk is gemaakt door _Creativitylab_, dus weer heel veel credits en liefde naar haar toe!

Reacties (1)

  • LeLouisx3

    Kus haar dan toch op een normale manier Harry!
    Je kan maar zorgen dat je niets verkeerd doet wanneer ze slaapt, of ik kom je persoonlijk op je bek timmeren!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen