Bill POV.

Vandaag is het zover, Tom en Paulus mogen mee naar huis. "Eindelijk weer jouw goed gekookte eten," zegt Tom en ik lach even.

"Is het ziekenhuiseten zo vies?" Vraag ik.

"Ja!" Roept Tom gelijk uit en ik lach even.

"Ik vond het wel meevallen rond mijn bevallingen, ook al weet ik dat jij wat kieskeuriger bent qua eten," zeg ik en Tom knikt even waarna hij naar Paulus kijkt, die hem aankijkt vanuit de maxi cosi. "Ik draag hem wel," zeg ik en Tom knikt waarna we naar huis vertrekken.Wanneer we thuis zijn zet Tom zich op de bank en ik pak Paulus voorzichtig uit de maxi cosi. "Ik ga de meiden halen," zeg ik en Tom knikt waarna ik vertrek.


Wanneer ik eenmaal thuis ben vind ik Tom achter de computer. "Tom, wat ben je aan het doen?" Vraag ik, met Ayana in mijn armen.

"Ehm, alvast aan het kijken voor de vakantie," zegt hij zachtjes.

"Dat kan morgen ook schat, of we kunnen het samen doen. Voor jou is het prettiger om in de bank te zitten, anders klaag je vanavond weer over van alles en nog wat," zeg ik, terwijl Tess en Cindy hun vader aankijken.

"Kom hier meiden," zegt Tom en Tess en Cindy lopen gelijk naar hem toe.

"Ik grond papa!" Roept Ayana.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik en ik zet haar dicht bij Tom op de grond. "Kom, dan gaan we naar de bank. Tom, waar heb je Paulus gelaten?" Vraag ik.

"Boven," zegt Tom en ik schud even met mijn hoofd. Hij blijft klagen over pijntjes en dan nog doet hij eigenwijs.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahah hij is eigenwijsxD
    Dat moet je nu wel weten

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen