Bill POV.

Wanneer de kinderen naar bed zijn en Elene en Stefano binnen een filmpje samen aan het kijken zijn, besluit ik samen met de andere volwassenen om het zwembad in te gaan. Vanmiddag mochten de kinderen daarin, nu is het onze beurt.

"Jerry, Alejandro, ik had gehoord dat jullie elkaar online hadden ontmoet?" Vraag ik en Jerry knikt.

"Klopt, daarna hebben we wel vrij snel afgesproken zodat ik verliefd kon worden op de echte Alejandro en niet op de persoon zoals hij online overkomt," zegt Jerry en ik knik begrijpend.

"Ik kan het mij niet voorstellen. Dan ben ik natuurlijk verliefd geworden op de beste vriend van mijn broer," zeg ik en ik glimlach even naar Tom.

"Waar is Alex eigenlijk? Ik had hem hier ook wel verwacht," zegt Clay dan ineens.

"Hij en mijn tante konden niet komen. Daarnaast wouden ze hun kinderen niet uit hun ritme halen, maar als we afspreken dit volgende zomer weer te doen, dan zal hij er zeker ook bij zijn," zegt Tom dan en ik knik instemmend.

"Ik ga dat volgend jaar niet vergeten zijn he," zegt Clay en ik lach even.

"Wij ook niet," zegt Tom en ik zet mij dichter tegen hem aan, terwijl Jerry en Alejandro ook dicht tegen elkaar gaan zitten, waardoor ik merk dat Clay wat ongemakkelijk wordt, maar het kan nooit makkelijk zijn om tussen de koppels te zitten en ik kan mij niemand anders herinneren die ook single is die ik had kunnen uitnodigen om dat gevoel wat weg te nemen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ik was Alex al vergeten oeps
  Clay moet op zoek naar Partner

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, ik ook bijnaxDAnders was hij er deze dag ook wel al bij geweest, maar toen ik mij dat gister bedacht heb ik maar een reden verzonnen waarom hij er niet bij wasxD

   1 maand geleden
  • Luckey

   Hahaha oepsxD

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, inderdaadxD

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen