Bill POV.

Wanneer ik Shanti en Katharine heb gevonden glimlach ik even. "Oh, Bill, je bent thuis, eindelijk," zegt Shanti en ik lach even.

"Shan, je hebt zelf een dochter, zoveel lastiger kan Katharine toch niet zijn," zeg ik.

"Oh, maar dat is ze wel Bill," zegt Shanti en ik pak Katharine van haar over.

"Hoezo dan? Katharine is een schatje," zeg ik.

"Een schatje die niet zomaar stil te krijgen is ja," zegt Shanti en ik lach even. Ja, Katharine huilt veel, maar eigenlijk boeit mij dat niet zo. Mijn hart zit vol liefde voor haar en als ze wat sneller huilt dan een gemiddeld kind dan is dat maar zo. Ze wordt vanzelf groter. Ik kan aan de andere kant natuurlijk wel snappen waarom Shanti het lastig vindt, zij is gewend aan haar dochter die vrij rustig is. Dat is ook de reden waarom ze Danny alleen met hun kleine meid durfde te laten voor een nacht. Ik had haar aangeboden dat Danny en hun dochter hier ook mochten slapen, maar dat wou ze niet. Misschien omdat ze niet nog een extra kind erbij wou, wat ik mij kan voorstellen.

"Kom, we gaan naar buiten," zeg ik, wanneer Katharine gestopt is met huilen en Shanti knikt en zodra we buiten komen zie ik alle kinderen gezellig spelen en ik glimlach even, terwijl ik Katharine dicht tegen mij aan houdt.

Reacties?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen