Foto bij Hoofdstuk 36

Moon P.O.V

'Kom je trainen!' roept Torch. 'Ja ja, ik kom al,' zeg ik als ik de slaapkamer uit loop. Samen lopen we naar het trainingsveld. Onderweg komen we Rean tegen. Ze kijkt heel random jaloers of zo iets naar ons. Torch merkt zoals altijd niks. 'Idioot,' zeg ik zachtjes. 'Zei je wat?' vraagt Torch nieuwsgierig. 'Ik vroeg me af waarom je een idioot ben,' zeg ik grijnzend. Hij kijkt me beledigt aan en gaat voor me lopen.

'Oke maak twee teams en we gaan partijen,' zegt toch. Ik zit met Heat -hij is inmiddels wel een vriend-, Rean en nog een paar andere wezens. Het team van Torch dus het andere team mag aftrappen. Torch sprint gelijk naar voren en schiet op doel. Onze keeper kan de bal net tegen houden. Hij gooit de bal naar een persoon en die schiet het weer naar Heat. Hij schiet die naar mij maar iemand onderschept de bal en hun gaan weer naar voren. Uiteindelijk weet ik die bal weer te onderscheiden. Ik schiet naar Rean. Ik ren weer naar voren iedereen is nu gedekt. 'Hier!' roep ik. Rean kijkt mij vernietigd aan. Schiet naar iemand anders. Terwijl iedereen gedenkt is! Ik loop geïrriteerd naar haar toe. 'Wat heb ik je misdaan?' vraag ik boos. Ze kijkt me vragend aan. 'Wat heb ik jou misdaan, ik stond letterlijk vrij!' ik voel de woede meester van me worden. 'Dat weet je best, iedereen weet dat hier,' roept ze boos.

Het hele team kijkt nu aandachtig mee. 'Nee, ik weet niet wat ik heb misdaan!' roep ik. Ik wil haar een klap geven maar Heat pakt bij de polsen van me vast. 'Ze is het niet waard,' fluistert hij in mijn oor. 'Iedereen hier weet dat ik Torch leuk vindt,' zegt ze boos. 'Echt?' vraagt Torch. 'Ja, ik geef je mijn toestemming om hem leuk te vinden,' zeg ik verbaast. 'Maar jij vindt hem toch ook leuk?' vraagt ze nu verbaast er. Torch snapt er nog steeds niks van. 'Hij is mijn broer,' zeg ik nu kil.

Reacties (3)

 • Samanthablaze

  'Hij is mijn broer,'
  Op de "We zijn allemaal samen opgegroeid dus we zijn basically familie"-manier, zoals heel Alius, of op de biologische manier?

  1 maand geleden
 • Megaeraaa

  Anticlimax voor iedereen die op een extra portie drama gehoopt hadxD
  Ze heeft Rean wel goed op haar plaats gezet.
  En Claude snapt er nog steeds niets van... hij is wel een idioot

  1 maand geleden
 • LinSwift

  OOO!
  Rean je hebt jezelf in de nesten gewerkt!xD

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen