Bill POV.

Inmiddels is het tijd voor de kennismaking, dus samen met de andere jongens zitten we op het gras terwijl ik alles wat Tom doet in mij opneem. "Bill, ik ben nerveus," zegt Caleb ineens en ik draai mij gelijk naar hem toe.

"Waarom?" Vraag ik verrast.

"Ik, nja, ik praat niet zo graag in een grote groep en ik weet niet wat ik over mijzelf moet vertellen," zegt Caleb dan zachtjes en ik glimlach even.

"Dan houdt je het simpel. Niemand verwacht hier een heel levensverhaal. Dat mag je voor mij bewaren," zeg ik en Caleb knikt even en ik geef hem een geruststellend kneepje in zijn hand.

"Dank je Bill," zegt Caleb en ik knik even.

"Okay, is er iemand die er wilt beginnen?" Vraagt Tom ineens en gelijk steek ik mijn hand omhoog en Tom gooit de bal mijn kant uit. "Ga je gang Bill," zegt Tom dan en ik knik even.

"Ik ben Bill, ik ben 17 jaar. Ik heb geen broers en zussen. Het zijn alleen mijn ouders en ik. Ik haal goede cijfers op school, yaay," zeg ik en iedereen lacht even. "Daarnaast is mijn grote hobby zingen. Ik heb geen ambities om beroemd te worden, ik vind zingen gewoon leuk om te doen," zeg ik waarna ik Tom recht aankijk en snel kijkt hij weg. Ik maak hem dus toch nerveus, ook al kan ik zo niet inschatten of dat positief of negatief is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha je maakt hem zeker zenuwachtigxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen