Tom POV.

Wanneer Connie weer is opgehaald loop ik verdrietig terug naar Bill. "Tom, gaat het?" Vraagt hij bezorgd en hij neemt mijn hand vast.

"Het is lastig, wetende dat de volgende keer dat ze bij ons slaapt nog wel even kan duren," zeg ik zachtjes en Bill knikt begrijpend waarna hij z'n armen om mij heen legt, totdat we worden opgeschrikt door een geluid en daarna Gerdine die begint te huilen. "Liefje, wat is er?" Vraag ik en ik hurk mij naast haar neer en gelijk kruipt ze in mijn armen.

"Kast stout," snikt Gerdine.

"Ben je tegen de kast opgebotst?" Vraag ik tegen haar en Gerdine knikt. "Ach liefje," zeg ik en ik wrijf over d'r ruggetje.

"Het wordt hier te klein. Nu Gerdine steeds meer rent," zegt Bill en ik bijt op mijn lip.

"Maar hoe kunnen we dat op een goedkope manier oplossen? Er zijn wel grotere kamers, maar dan slaap je al met z'n vijven op één kamer, dat is ook niet handig met Gerdine," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik weet het ook niet, maar het is iets waar we over moeten gaan nadenken, voor Gerdine d'r veiligheid," zegt Bill en ik knik even, maar makkelijk gaat het niet worden om een oplossing te vinden.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Ahw
  Het is ook lastig voor ze

  1 maand geleden
 • Luckey

  Ahw
  Het is ook lastig voor ze

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen