Tom POV.

"In gedachten is Ben nog steeds dat kleine jochie van toen. Dat jochie dat hij was toen ik jullie net ontmoette," zeg ik zachtjes.

"Loslaten is altijd moeilijk, maar het is ons gelukt met Annie en met Mark en nu gaat het ons ook lukken met Ben," zegt Bill.

"Maar Annie en Mark, we wisten dat we bij hen er op konden vertrouwen dat het goed zou komen. Dat kan niet bij Ben," zeg ik.

"Waarom niet? Omdat hij met Richard is? Ga eens een biertje met Richard doen. Stel je open en leer hem beter kennen. Je zal zien dat Richard wel meevalt," zegt Bill en ik knik langzaam.

"Ik zal hem binnenkort eens uitnodigen in een café, maar wel nadat dit gedoe met Linsey wat is gaan rusten," zeg ik en Bill knikt.

"Dat lijkt mij inderdaad ook beter," zegt Bill en hij pakt mijn hand vast. "Het komt allemaal wel goed. Probeer Richard binnen te laten. Met een nieuwe baby en hun verloving zal hij toch een onderdeel van onze familie worden. Net zoals Thomas en Leentje dat zijn geworden," zegt Bill.

"Maar met hen was het anders," zeg ik.

"Misschien wel, maar we moeten Richard met open armen ontvangen. Dat is wat je doet met je schoonkinderen," zegt Bill waarna ik toch maar knik. Ik wil ook niet elke keer ruzie met Ben, daar is hij te belangrijk voor.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Snap beide
    Moet goed komen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen