James P.O.V

Shawn en Aiden zitten nu officieel in ons team. Ik ben er ook achter gekomen dat ik een beetje verliefd ben. En er is ergens weet ik veel wat neergestort en daar gaan we nu naar toe. 'Cloister Divinity daar is het neergestort,' zegt de coach. 'Daar heb ik nog nooit van gehoord ik had geen idee dat dat bestond,' zegt Nathan. 'Dat klopt ze deden niet mee met het voetbal Frontier,' zegt Celia. 'Ja maar als ze mee hadden gedaan hadden ze zeker gewonnen. Ze trainen vooral het hart en lichaam,' zegt de coach. 'Maar wij trainen ook ons lichaam en proberen vele te redden,' zeg ik.


We zijn aan gekomen bij Cloister Divinity. 'Ehh, waar is het team?' vraagt Mark in het algemeen. 'Daar,' zegt Shawn, 'bedankt meiden,'. Er staan twee meisjes naast hem en die gichelen. En Aiden kijkt alsof hij Shawn niet kent. Nu rent iedereen behalve ik, Jude en de managers naar de plek waar Shawn wees. Dan glijden ze heel random uit. En het is een grote warboel.

Ik begin te lachen en er komt een jongen van achter de muur/deur ding. Hij begint ook te lachen, maar daar wordt Tori echt boos om en ze wilt heb pakken of zo iets. Hij springt van de ding waar we op staan of en Tori springt erachter aan en ze valt in een kuil die hij waarschijnlijk heeft gegraven. Ik lig in een deuk. Tori roept boze ding naar dat jongetje en Willie is inmiddels ook aan het schreeuwen van pijn om dat Jack op hem is gevallen. 'Erg grappig knulletje,' zeg ik zachtjes tegen Silvia. Zij lacht alleen maar.

Reacties (1)

  • LinSwift

    Grappig?
    Scotty is meer irritant!
    Wacht maar af James, als Celia Scotty te pakken krijgt, ga je dit nooit meer zien!xD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen