Foto bij Hoofdstuk 23

De tweede helft tegen Kirkwood was begonnen...

"Hey, Zaina, Axel, Kevin, weten jullie het plan nog?", vroeg Jude. "We hebben geen hersenschudding gekregen, dus nee", antwoorde Kevin en hij ging op zijn positie staan. "Veel succes ermee, Zaina!", riep Jude. "Bedankt, nu maar hopen dat ons plannetje lukt..."

"De tweede helft gaat zo meteen beginnen en de spanning stijgt! Het stond gelijk in de eerste helft, welk team zal als eerste een doelpunt scoren en winnen?", riep de commentator door de microfoon. Het publiek juichte. Vanaf dat moment voelde ik me verbonden met heel mijn team. "We gaan ervoor!", riep Mark. "JA!!!", riepen we.

We gingen naar voor en ik bleef achter. De gebroeders rekenden nu zeker niet meer op hun keeper en ze gingen achter Axel en Kevin aan. Axel en Kevin knikten naar elkaar en ze deden de drakentornado. "Drakentornado!!", riepen ze. De gebroeders hielden het schot samen tegen en ze waren blij. "Laten we ze een lesje leren!!", riepen ze en ze kwamen op ons doel af. Ik grijnsde en Nathan kwam op hen af. Nathan tackelde Marvin en Marvin keek verbaasd.

"Zaina!!", riep hij. "Ga ervoor!!". Ik knikte en ik ging naar voor. Nu was het tijd om voor te staan. We gingen winnen. "Spiraaltornado!!", riep ik. Maar wie kon nou weten dat Marvin wraak ging nemen? Marvin duwde me opzij, Taylor tackelde me en ik viel op de grond. "Zaina!", riep Mark vanuit het doel. Maar mijn schot ging nog steeds op het doel af. Ik was op de grond gevallen en kon niet meer zien of mijn schot er in was gegaan.

"Vlammentornado!!", hoorde ik. Ik wist zeker dat Axel had geprobeerd het schot krachtiger te maken en het te combineren. "Goalll!!!", hoorde ik de commentator roepen. Ondertussen kwam Axel aanlopen en hielp hij me overeind, terwijl Sue ons aandachtig aankeek. "Gaat het?", vroeg hij bezorgd. "Ik ben geblesseerd aan mijn enkel", zei ik. Nathan hielp me van het veld. De wedstrijd ging weer verder.

De gebroeders waar nu gevuld met wraakzucht. "Deze keer staat niemand ons in de weg! We gaan scoren!!", riepen ze.

Ze braken onze verdediging door en ze schoten met volle kracht op het doel. "Driehoeks Z!", riepen ze. "Mark!!!", riep ik van de kant. "Hand van God!!", riep hij. Hij had hem bijna, maar de hand brak bijna uit elkaar... Opeens gingen Tod en Jack achter Mark staan en steunden ze hem. Ze hielden hem met z'n drieën tegen! We waren gewonnen!!!

Commentator: "Raimon heeft gewonnen!!! Voor de eerste keer in de vorige 40 jaar staan ze in de finale tegen Royal Academy!!!"

"Ja!!!!", riep Mark. "We gaan naar de finale!!!", riep hij. Axel kwam naar de kant en knuffelde me. Ik knuffelde hem terug en ik zei:" Door jou hebben we ze verslagen!" "Dat was door jouw fantastisch schot!", zei hij. Sue keek ons aan maar iedereen was al naar de kleedkamer, dus ze kon geen dingen verspreiden over onze liefde. Gelukkig maar!

"Gaat het zusje?", zei Nathan. "Ja, hat gaat wel, het is niet zo erg", zei ik en ik stond op. "Waarom doe je jezelf zo pijn?", zei hij en hij tilde me helemaal op, wat dus heel gênant was. "Zet me neer!!", riep ik lachend. "Nee, jij doet jezelf geen pijn. We hebben je over twee weken nog nodig voor de finale! Dat gaan we niet halen zonder jou en Axel!", riep hij en hij ging naar de kleedkamer, waar iedereen naar ons keek. "Ga je haar zo meenemen?", zei Kevin.

Reacties (1)

 • LOKIxMARVELx

  love it snel verder

  3 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Thanks, ik zal verder gaan wanneer ik tijd heb!:)

   3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen