Bill POV.

Zou het mij nog lukken om een nieuwe positieve reactie bij Tom uit te lokken gedurende dit kamp? Ik snap dat hij niet zomaar toe kan geven omdat ik minderjarig ben, maar als de klik die ik voel er is moet hij dat op een dag toch echt toegeven, maar ik heb niet meer dan twee weken en ik hoop echt dat, dat niet te krap is.

Wanneer ik alweer wat meer licht zie weet ik dat we bijna uit het bos zijn, maar natuurlijk moet ik weer over een tak struikelen. "Fuck," breng ik uit, terwijl Tom zich gelijk heeft omgedraait.

"Heb je, je bezeert?" Vraagt hij bezorgd en hij hurkt voor mij neer.

"Mijn enkel," zeg ik zachtjes waarna Tom mij recht helpt.

"En je gezicht ook zo te zien," zegt Tom en hij gaat met z'n vinger over mijn wang en ik zie wat bloed aan z'n vinger zitten.

"Stomme takken," zeg ik.

"Het is okay, ik ben altijd voorbereid," zegt Tom en hij pakt een EHBO trommel.

"Maar we zijn bijna bij het kamp, kun jij mij niet verzorgen in jouw hut?" Vraag ik.

"Dat zou ongepast zijn," zegt Tom waarna hij mijn wang verzorgd.

"Nu ga ik zeker de hele vakantie voor gek lopen," zeg ik met een zucht.

"Met wat geluk geneest het snel genoeg. Het is niet diep," zegt Tom en ik knik even. "Doet dit pijn?" Vraagt Tom en ik kreun pijnlijk. "Ja dus. Het kan zijn dat het niks is, maar ik denk dat we toch beter voor de zekerheid foto's kunnen laten maken. Ik denk dat je hem alleen maar verstuikt hebt, maar we moeten zeker zijn dat alles nog klopt," zegt Tom en ik knik even.

"Ga jij dan mee?" Vraag ik hoopvol.

"Ik moet wel. Ik ben de kampleider die altijd meegaat bij ongelukjes," zegt Tom en ergens is het teleurstellend dat hij niet meegaat omdat hij wilt, maar omdat hij moet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaa Bill niet zeuren
    Hij gaat mee

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen