Clay POV.

Wanneer de man mij begint uit te kleden probeer ik onder hem uit te komen, maar zo sterk als dat ik normaal ben, zo slap ben ik nu. "S.Stop," zeg ik waarna hij in mij gaat.

"Je bent strak hoor," zegt de man terwijl een snik mijn mond verlaat. Ik weet dat ik Bill in het verleden heb verkracht, ik weet dat ik Tom te snel heb gedwongen voor een kind van hem en mij, ik weet dat ik geen lieverdje ben geweest en misschien heb ik dit verdient voor mijn fouten van het verleden, maar het doet zoveel pijn. "Beweeg mee hoer!" Roept de man uit en hij slaat mij in het gezicht, en niet zo zacht ook, dus voorzichtig beweeg ik wat mee, maar blijkbaar is dat ook niet goed, want tijdens de daad krijg ik nog verschillende klappen te voorduren.Wanneer ik wakker wordt kijk ik om mij heen terwijl het over mijn hele lichaam pijn doet. Ik sta langzaam op om mijn kleding te zoeken en ik kleed mij aan. Een traan verlaat mijn oog terwijl ik naar buiten loop en snel veeg ik mijn traan weg.

Ik wil nu niet naar huis, ik denk dat ik even helemaal niet alleen wil zijn, dus langzaam loop ik naar het huis van Bill en Tom en vermoedelijk zitten ze niet op mij te wachten, maar ze zijn de enige bij wie ik nu terecht kan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god:(

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen