Bill POV.

Wanneer we op de juiste plek staan kijk ik even naar Tom. "Denk je dat ik het kan?" Vraag ik zachtjes.

"Natuurlijk. Ik denk juist dat dit goed gaat zijn voor het hele proces en de jongens zullen opgroeien met het idee van een mooi plekje voor hun oom," zegt Tom en ik glimlach even naar hem.

"Okay, daar gaan we dan," zeg ik en Tom knikt waarna ik de foto's erbij plak. "Ik denk dat het mooi is om de foto's van toen hij jonger was bovenaan te doen en dan de nieuwste foto in het midden," zeg ik.

"Ja, doe dat maar. Dat maakt het prachtig," zegt Tom en hij geeft mij een kus. "Oh, hiermee kan je de foto's opplakken," zegt Tom en ik knik even.

"Wacht, ik heb nog een tafeltje nodig en een lijstje. Dat zou nog beter zijn voor de nieuwste foto," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Ik zal even op zolder kijken wat daar nog ligt, anders ga ik morgen naar de winkel en dan doen we het morgen wel," zegt Tom en ik knik even waarna Tom naar boven loopt. Misschien is naar de winkel gaan morgen sowieso wel slim, want anders wordt het wel een kaal hoekje met alleen de foto's. Ik vind eigenlijk dat er meer moet komen. "Sorry, niks kunnen vinden zo snel," zegt Tom.

"Dat is okay, ik denk dat ik sowieso morgen naar de winkel wil," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Dan doen we dat toch," zegt Tom en ik knik even waarna ik de foto's veilig in een kast leg voor morgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Dit helpt Bill nu al

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen