Foto bij Hoofdstuk 39

James P.O.V

'Sorry,' zegt een jongen die net komt aangerend. 'Wie was dat en waarom deed hij dat?' vraagt Mark. 'Dat is Scotty, hij denkt dat iedereen zijn vijand is,' legt die jongen uit. Celia kijkt bezorgt. 'Waarom denkt hij dat?' vraagt ze. 'Zijn moeder heeft hem achter gelaten op het treinstation,' zegt hij droevig. Celia lijkt erg geschrokken. 'Nog een keer sorry. Kan ik jullie ergens mee helpen,' zegt hij.

'Nee,'. 'Wat bedoel je met nee,' vraagt Mark. 'Dat zullen we antwoorden,' zegt een andere jongen. 'Maar ze zullen jullie school verwoesten,' zeg Nathan, 'dat deden ze ook met onze,'. 'Dat komt omdat jullie dat niet meende jullie waren vervrongen met worden en..,' begint die jongen. 'Bla bla bla, nemen jullie onze hulp nou aan of niet. Ik heb ook wel wat beters te doen,' onderbreek ik hem geïrriteerd. 'Nee we hebben jullie hulp niet nodig,' zegt die jongen. Hij kijkt me vernieuwde aan.


Even een tip het is nu nacht
Ik kan weer eens niet slapen de aliens kunnen elk moment weer aanvallen. Dus ik zit op de bus te gamen -Ik weet het hij in nu in eens veel aan het gamen maar hij was altijd al zo-. Opeens hoor ik stemmen. Ik klom snel van de bus af en ga kijken. Het zijn Jude en Celia. Ik sta niet bepaald achter de bus dus ze zien mijn. 'Ehh hoi,' zeg ik ongemakkelijk.

Reacties (1)

  • LinSwift

    Ik heb het gevoel dat die games hem aan het brainwashen zijn!xD
    Zo iedere avond gamen is niet gezond jongen!(N)

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen