5 juli 2020

Lando, Carlos, Max en ik strompelen met z'n vieren het hotel binnen. Na het podium, de interviews en de debriefing, hebben we met een klein gezelschap in een van de hotels na gefeest. Lando houdt stevig mijn hand vast. Als enige ben ik nuchter gebleven. We wensen de mannen een goede nacht en lopen dan samen naar onze kamer. Uitgeput laten we ons vallen op het bed. Lando valt snel in slaap. In zijn kleding ligt hij languit op het bed. Ik sta op en trek voorzichtig zijn schoenen uit en zet deze naast het bed. Ik trek het dekbed over hem heen en doe het lampje naast zijn hoofd uit. Ik fris me op in de badkamer en ga daarna zelf ook in het bed liggen. Mijn hoofd duizelt van de dag en ik denk terug aan de opmerking die Christina maakte tijdens de race.
'Are you okay? You look a bit pale. You're nog pregnant are you?'
Ik heb haar opmerkingen snel ontkent. Maar eerlijk gezegd, voel ik me de laatste week niet erg fit.
Ik zucht en draai me om. Het is vast niets, probeer ik mezelf te overtuigen. De arm van Lando gaat om me heen. Zacht hoor ik hem wat mompelen. Ik knip ook mijn lampje uit en val niet veel later in slaap.

6 juli 2020

Als ik onder de douche vandaan kom, hoor ik Lando van bed stappen. 'Goodmorning gorgeous.' met de slaap nog in zijn ogen stapt hij nu zelf ook onder de douche. Ik glimlach. 'Hangover?' 'Mhm' Ik kleed me om en zoek de kleding van gisteren bij elkaar. We hebben een paar dagen voor onszelf, aangezien we besloten hadden om in Oostenrijk te blijven tot de tweede GP die hier gehouden wordt.
Christina en ik hebben afgesproken om samen te ontbijten om zo het weekend door te nemen. Ik leg voor Lando een briefje klaar dat ik in het restaurant ben en leg een strip paracetamol erbij. Met mijn kamerpas loop ik naar beneden. Aan een tafeltje zie ik Christina met een laptop zitten. 'Ah Sarah! You look do much better. How did you sleep?' ik glimlach. 'Thanks. I slept well. How about you?' ik neem plaats aan het tafeltje. 'Yes me too. Do you want soms coffee? I'll order some.' Niet veel later zitten we beide druk pratend aan de koffie en een broodje. 'Your pictures from this weekend are amazing. We've used soms of them.' Ik knik. 'Any feedback?' Christina schudt haar hoofd. 'Just do whatever you did this weekend.' 'Will do. Do you have any plans for this week?' Ze vertelt me dat ze voornamelijk rond het circuit blijft, maar nog wel een dag de bergen in gaat met een collega. Lando en ik hebben tot dusver nog niets gepland. Wel gaan we vanmiddag een wandeling maken in de bergen. Net al Christina van plan is later deze week. We praten nog na, maar als ik een appje krijg van Lando of ik zo weer naar boven kom, sluit ik het gesprek af. Nadat ik gedag heb gezegd loop ik met een ontbijtje voor Lando naar boven. Met het pasje open ik de deur en zie Lando midden in de kamer staan. 'Is everything okay?' hij knikt. ' Yes, i've had some of your paracetamols. My head is feeling better.' ik glimlach. 'I have breakfast.'

Het is prachtig weer als we met z'n tweeën door de bergen lopen. Lando heeft een sneller tempo dan ik en wacht op me bovenaan de berg. Ik zucht. 'Im happy i've put these on.' en wijs naar mijn wandelschoenen. Hij grinnikt. 'You're almost here. You must see this view!' hij verdwijnt uit mijn zichtsveld terwijl ik verder naar boven klim. Na een paar stappen ben ik eindelijk op de top. Hij heeft gelijk. Het uitzicht is hier prachtig. Vanaf deze plek kijken we een dal in met daarin een meer en de volgende berg die vol staat met kleine huisjes. 'It's beautiful.' breng ik uit. Ik kijk naast me, maar Lando is al weer verdwenen. 'Where are...' ik draai me, maar stop middenin mijn zin. Lando zit op één knie en kijkt me afwachtend aan. 'What are you doing?' ik zet een stap in zijn richting. 'Sarah.' 'Yes?' 'I really love you. Ik van not imagine my live without you, that's why I want you to be nu wife. Rest Sarah, will you marry me?'
Met een open mond kijk ik hem aan. 'Are you serious?' Hij knikt. 'What is your answer?' Ik knik mijn hoofd. 'Yes!'

Dit is het einde van het verhaal.
Niet getreurd! Dit einde krijgt een vervolg, want deel twee volgt snel. Het volgende deel vind je ook gewoon hier.

Reacties (1)

  • theguardian

    Yessss Lando put a ring on it. Kom maar door met dat deel twee!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen