Bill POV.

Wanneer ik op mijn werk ben aangekomen orden ik alles wat, totdat mijn baas binnen komt gelopen. "Kom maar op met dat nieuws," zeg ik dan en ik kijk mijn baas afwachtend aan.

"Kom maar even mee," zegt ze dan en ik knik even waarna ik met haar mee loop en in haar kantoortje zet ik mij tegenover haar. "Okay, je hebt vermoedelijk wel doorgehad dat de meeste van jouw collecties goed zijn verkocht, als het al niet al jouw collecties zijn geweest," zegt mijn baas.

"Natuurlijk heb ik dat door gehad. Ik let altijd goed op hoe mijn ontwerpen verkopen," zeg ik, en daar is geen woord aangelogen. Voor mij is het echt belangrijk dat alles goed verkoopt, want dan weet ik dat ik op de juiste weg ben. Verkoopt het minder, dan weet ik dat ik iets heel anders moet bedenken, maar dat is eigenlijk nog niet nodig geweest. "Hebben mijn goede verkopen te maken met uw nieuws?" Vraag ik nieuwsgierig.

"Eigenlijk wel," zegt ze met een glimlach en ik kijk naar nieuwsgierig aan. "Okay, zal ik het dan maar vertellen? Ik heb jou uitgekozen om een jurk te ontwerpen voor een belangrijke fashionshow. Wat denk je?" Vraagt ze en ik kijk haar toch wat verbaasd aan.

"Ehm, ik? Echt?" Vraag ik.

"Je bent onze beste ontwerper, dus ja, jij."

"Ik zou dat dolgraag willen doen," zeg ik dan vastbesloten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Super leuk!!
    Heeft die verdiend!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen