Foto bij Hfst.7

Dit is de ketting die Shawn aan Floresdila gaf.

Floresdila staat samen met Shawn op het vliegveld. 'Heb je alles? Shawn wijst naar haar zilverkleurige koffer waar 2 grote sterren op zitten. Floresdila knikt. Ze weet dat als ze iets gaat zeggen ze zeker moet huilen. 'Het vliegtuig komt zo. Flores kijkt hem aan. 'Weet ik. Ze zucht en zegt zachtjes: 'Ik wil eigenlijk niet gaan. 'Flores maak je maar geen zorgen. 'Alles komt goed. 'Maar ik ben zo bang. Shawn neemt Flores' gezicht in zijn handen. 'Floresdila. 'Ik weet niet wat er in Tokio is. 'Ik weet niet wat jouw missie is en hoe gevaarlijk hij is....
'Maar ik weet wel dat jij sterk bent Flores, en dat alles wat jij wilt jouw kan lukken. 'Echt waar? 'Ja. 'Ik geloof in je. Flores lacht en geeft Shawn een dikke knuffel. Dan laat ze hem los en draait ze zich om. Ze kijkt naar het vliegtuig. Het enige wat ze nog moet doen is instappen. Ze kijkt Shawn weer aan.
'Shawn. 'Ik ga je zo vreselijk missen. Shawn glimlacht droevig naar haar. 'Ik ga je ook missen, echt veel meer dan mijn woorden jouw vertellen. Ze glimlacht geforceerd terug. 'Doei Shawn. Hij haalt diep adem. 'Doei Floresdila. Koningin van de Hemel. Ze lacht warm naar hem en draait zich om. Ze loopt naar het vliegtuig. Maar net als ze wil instappen pakt iemand haar pols vast. Ze draait zich om. En kijkt in de blauwe ogen van Shawn. 'Flores. 'Ik wil je iets geven voor je gaat. 'Wat is het? Vraagt Floresdila nieuwsgierig. Hij lacht warm naar haar. 'Doe je ogen dicht. Koningin. Floresdila gehoorzaamt meteen. Hij buigt zich naar voren. 'En klaar! Als Floresdila haar ogen open doet ziet ze dat er een ketting aan haar nek hangt. Ze bekijkt hem goed. 'O, Shawn! 'Wat mooi!
Shawn lacht verlegen. 'Wat fijn dat je dat vind. 'Ik heb het namelijk zelf gemaakt. Floresdila lacht ook en bekijkt de ketting goed. 'Echt bedankt Shawn!
'Maar ik kan niet gaan zonder jou iets te geven. Haar ogen twinkelen en ze glimlacht. 'Doe je ogen dicht Shawn. Shawn aarzelt, maar doet dan aslnog zijn ogen dicht. Floresdila glimlacht. Ze slaat haar armen om Shawn nek en komt met haar gezicht dichterbij. Shawn opent zijn ogen. 'Huh? Flores j- Verder komt hij niet. Floresdila drukt zijn lippen op die van hem en zo blijven ze staan. Totdat ze terug trekt. 'Flores i- Hij onderbreekt zichzelf. Floresdila lacht.
'Ik hou van je Shawn. Hij lacht terug. 'Ik hou ook van jou, Floresdila.
Ze lacht en halt diep adem. 'Doei Shawn Frost. 'Ik ga je missen.
'Ik ga je ook missen Floresdila...

Reacties (2)

 • Samanthablaze

  Floresdila drukt zijn lippen op die van hem en zo blijven ze staan.
  Meid dit gaat het niet makkelijker maken, doe dat jezelf, hem en je koninkrijk nou niet aan

  1 maand geleden
 • Moonfoster

  Zo zijn zo cute samen, ze mogen gewoon niet uit elkaar gaan.

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen