Foto bij Hoofdstuk 24

Nadat Kevin zijn irritante vraag had gesteld, antwoorde Nathan het volgende...

"Hoe anders?", zei Nathan. "Je kunt haar ook aan de ziekenwagen overlaten", zei hij. "Zo erg is het niet, en zo slap ben ik ook weer niet", zei Nathan en hij keek Kevin een beetje uitdagend aan. "Ok, neem haar zo mee naar huis. We zullen zien of je zo sterk bent, Nathan", zei Kevin met een grijns. "Waarom maken jullie zoveel ruzie? Zo maken kinderen ruzie, of zijn jullie soms kinderen?", zei ik. "Laten we naar huis gaan", zei Nathan en hij keek boos naar Kevin.

Ik zag Axel vanuit mijn ooghoeken bij de Murdogs staan en ze waren hun ruzie aan het oplossen. Ik zag zijn ex-coach ook naar hun toe komen en hij zei iets tegen Axel. Axel keek naar beneden en na een paar seconden hief hij zijn hoofd weer op en schudde hij de hand met Marvin, die een paar minuten geleden zijn vijand was. Axel keek blij.

“Nathan, gaan we nog of ben je van plan om Kevin te villen?”, zei ik. “Ow, ja, sorry”, zei hij en hij vertrok. Thuis dropte Nathan me in bed en deed hij de televisie aan. Er was net een voetbalwedstrijd bezig, waarin Wild Jr. High. tegen Zeus Jr. High. speelde.

Commentator: “Wat een chaotische wedstrijd! Er is geen één speler meer van Wild die kan aftrappen. Zoals altijd wordt ook deze wedstrijd gewonnen door Zeus Jr. High!”

Nathan ging ondertussen naar de keuken om het eten klaar te maken.

“Wat zijn dat voor een lui? Ze verslinden elk team dat ze tegenkomen!”, zei ik nadat ik de eerste helft van de wedstrijd gedaan was. “Ja, ze zijn het sterkste team dat aan het tornooi meedoet!”, zei Nathan en hij kwam bij me zitten. "Geen één team heeft het een helft uitgehouden tegen die Zeus Jr. High!"

“Gaat het al wat beter met je been?”, vroeg hij. Hij legde er ijs op. "Ja, door jou wel. Gelukkig dat je me naar huis hebt meegenomen, want ik heb geen zin om naar de dokter te gaan", zei ik. "De dokter ging je niet opeten of zo" "Ja, maar ik vind het raar om naar de dokter te gaan" "Het eten is klaar" "Ah ok, dankjewel", zei ik en Nathan bracht mijn bord naar mijn bed. De bel ging. "Wie is daar?", zei Nathan via de intercom. "Ik ben het, Axel"

Nathan ging naar beneden om de deur te openen en Axel kwam binnen. Ik hoorde hun tot boven. "Kan ik Zaina zien?", zei Axel. "Tuurlijk! Ik zal je naar haar toe brengen!", zei Nathan en hij kwam naar boven. Hij deed mijn deur open en ik zag hun allebei. "Wil je water?", vroeg Nathan. "Ja, bedankt", zei Axel en hij keek vervolgens naar mij. Ondertussen vertrok Nathan naar de keuken om wat water te halen voor Axel.

"Hallo, hoe gaat het nu met je been?", vroeg hij bezorgd. "Het gaat wel wat beter", zei ik en ik glimlachte. "Het was echt een fantastische wedstrijd. Ik ben blij dat je in ons team zit", zei hij een beetje droevig. "Ik was gewoon bezorgd over jou, meer niet", zei hij. "Maak je geen zorgen over mij, maak je zorgen over onze volgende wedstrijd!", zei ik. "Ben je bang dat we zullen verliezen van Zeus?" "Nee, maar ik wil niet dat we binnenkort allemaal in het ziekenhuis liggen", zei ik en ik huiverde.

"Zo zwak zijn we ook niet", zei hij en hij legde een hand op mijn schouder. "Maar zonder jou zijn we dat wel", zei hij en hij kuste me op mijn wang. "Ik ben niet de enigste die in het team zit", zei ik en ik keek hem recht in de ogen. "Je hebt gelijk. We moeten dit met z'n allen doen! We moeten dit tornooi winnen!", zei hij en hij keek naar mijn been. "Wanneer is hij genezen?" "Ongeveer 1 en een halve week. Tot dan wil ik dat jij en Kevin de drakentornado nog meer verbeteren", zei ik.
"Hier is je water", zei Nathan die net naar boven was gekomen. "Bedankt"

Reacties (1)

 • Moonfoster

  Water

  3 maanden geleden
  • ZainaSwift

   Yup

   3 maanden geleden
  • Moonfoster

   Erg belangrijk voor het leven 🤓

   3 maanden geleden
  • ZainaSwift

   xDxDJij let veel op bij natuurwetenschappen/biologiexD

   3 maanden geleden
  • Moonfoster

   Nope, ik luister naar mijn moeder. Ik krijg nog geen natuurwetenschappen/biologie😅

   3 maanden geleden
  • ZainaSwift

   😅 Je hebt helemaal gelijk! Blijf maar goed luisteren naar wat je moeder zegt!:)

   3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen