Treurig kijkt Floresdila uit het raam. Ze is al een paar uur onderweg en ze voelt zich niet op haar gemak. In Hokkaido was het meestal rustig, wat zit er dan allemaal in Tokio? Denkt Floresdila. Ze is zo in gedachten verzonken dat ze niet eens merkt dat ze er is. Ze schrikt op als iemand tegen haar aanbotst. 'O, sorry! Angstig kijkt Koningin Floresdila naar de onbekende jongen die tegen haar praat. 'Gaat het wel? Vraagt de jongen met de bruine haren. 'I-ik denk het. Hij lacht.
naar haar. 'Ik ben Erick Eagle. Hij houdt 2 vingers bij zijn hoofd en beweegt ze dan naar links. Floresdila vindt het maar raar, maar knikt alsnog. 'Ik ben Star. Hij knikt. 'Waarom ga jij naar Tokio? Vraagt hij als ze samen uit het vliegtuig lopen. 'Ik...ehm...moet naar Raimon... 'Leuk! Lacht Erick. 'Ik ook! 'We kunnen best samen gaan? Floresdila twijfelt over het voorstel van de jongen met de bruine haren. Hij is zoo anders dan Shawn, ze was eigenlijk helemaal vergeten dat er andere mensen waren in andere landen. 'Oke. Floresdila zegt het zo voorzichtig mogelijk. Hij lacht naar haar. 'Kun je voetballen? Ze knikt. 'Haha! 'Ik ook! Hij denkt even na. 'Weet je wat!? 'Kom maar mee. En hij sleurt Floresdila mee.

Even later komen ze aan bij een groot trainingsveld. 'Laat maar zien wat je kunt! Als Erick dat zegt moet ze automatisch denken aan Shawn. Dat is precies wat hij ook tegen haar zei. Ze haalt diep adem en doet dan haar: Hemelen slag. Verwondert blijft Erick kijken. 'O,wauw! Floresdila lacht. Ze pakt een bal en zet hem voor haar voeten neer. 'Pak de bal maar. Enzo trainen ze verder....
'Na een training van een uurtje tikt Flores Erik aan. 'He Erick. 'We moeten nu wel naar Raimon. Erick lacht onhandig. 'O,ja. 'Vergeten. Floresdila en Erick lopen naar Raimon toe. Erick en Floresdila praten over van alles en nog wat. Aan het begin was ze nog al verlegen en zei ze weinig. Maar ze zitten nu gezellig met elkaar te kletsen. Als ze aankomen valt het stil.
'Dus....waar vinden we het voetbalteam? Erick kijkt om zich heen. 'Eh...geen idee. 'Misschien een beetje rondlopen. Floresdila zucht. 'Ik had wel iets beters van jou verwacht.

Ze lopen wat rond als ze Raimon zien trainen. 'Kijk daar is het! Roepen ze tegelijk. Erick wil ernaartoe renen maar Floresdila houdt hem tegen. 'We kennen ze niet. 'We kunnen niet naar hun toe rennen alsof we hun vrienden zijn. Erick knikt begrijpelijk. 'Ik begrijp het. 'Maar ik wil het wel van dichtbij zien! Flores zucht. 'Oke dan. Ze lopen dichterbij. Ze blijven staan bij een bankje en zien gelijk een meisje met blauwe haren. Floresdila observeert haar nieuwsgierig. Ze vindt haar best mooi. 'Draken poeier! Verwondert blijven Star en Erick kijken. De keeper van het team houdt de bal tegen en de bal rolt naar haar toe. Floresdila kijkt naar de bal en pakt hem op. De keeper zwaait naar hen ten teken dat ze de bal moet spelen. Ze rent met de bal en ontwijkt iedereen. Ze staat voor de keeper. 'Wow dat is goed. Ze legt haar voet op de bal en ze glimlacht kort naar hem. De keeper gaat klaar staan. 'Kom op dan. Ze schopt de bal omhoog en springt er achterna. Een grote felle ster verschijnt achter haar. Ze maakt een omhaal en schiet. 'Starlight!'
'Hand van God! De keeper houdt de bal tegen. Verwondert blijft Star kijken. Ze loopt naar hem toe. 'Wat een redding zeg?
'Nou...als ik niet zo hard trainde was hij er vast ingekomen. Reageert de keeper blij. Star lacht naar hem. 'Dat was een geweldige supertechniek! Erick is er ook bij komen staan. 'Ik zou die graag aan mijn vriendin in Amerika laten zien...
'Serieus kom jij uit Amerika!? De keeper en Star reageren allebei verbaasd. 'Ja en ik wil niet opscheppen maar ik heb zelfs nog in het jeugdeftal gespeeld. 'Ik heb over hem gehoord. Zegt een jongen met en ouderwetse bril. Star kijkt om zich heen en merkt dan pas dat het hele team om hun heen staan. 'Hij is een of ander supertalent en hij werd uitgenodigd voor het Amerikaanse Jeugdeftal te spelen. Gaat de jongen met de bril verder. 'Omdat hij zo'n fantastische speler is. In de verte ziet Star dat een meisje en een jongen aankomen lopen. Star let niet op het team, maar bekijkt de mensen die aankomen lopen goed. 'Hey. 'Wat is hier allemaal aan de hand? Vraagt het meisje met de groene haren. De keeper loopt naar haar toe. 'Hey Sylvia ik ben een jongen en een meisje tegengekomen die geweldige voetballers zijn en- Erick rent op het groenharige meisje Sylvia af en geeft haar een knuffel. Mark en de andere jongen staan er helemaal geschokt bij. Floresdila lacht zachtjes. 'Romantiek. Fluistert ze.

Reacties (2)

 • Moonfoster

  Vraagt het meisje met de groene haren

  Heeft ze niet zwarte haren of vergis ik me nou

  4 weken geleden
  • LinSwift

   We hebben het wel over Sylvia toch?
   Ik denk dat Sylvia groene haren heeft.
   Maar nu twijfel ik er best over....

   4 weken geleden
  • Moonfoster

   Ik dacht altijd zwart maar het kan ook donker groen zijn

   4 weken geleden
  • Moonfoster

   Aki heeft kort bruin haar, draagt een roze klipje aan de linkerkant van haar hoofd en heeft bruine ogen.

   4 weken geleden
  • LinSwift

   O wauw!
   Ik zoooo geen zin in moeilijk gedoe!
   Ik heb dit zowat 2 jaar geleden gelezen.
   En was best verbaasd.
   En ik zei al...
   Ik heb zoooooo geen zin in moeilijk gedoe!
   Dus laat ik het maar houden op groen.
   xDxD
   (Zoals ik het gewend ben)

   4 weken geleden
  • Moonfoster

   Ja het lijkt op groen

   4 weken geleden
  • ZainaSwift

   Het is donkergroen:)

   4 weken geleden
  • Moonfoster

   Ja

   4 weken geleden
  • LinSwift

   Inderdaad!(lol)

   4 weken geleden
 • Samanthablaze

  Ze komt wel heel toevallig al deze fantastische voetballer tegen

  4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen