Wojo hoofdstuk 40 al.
Moon P.O.V

'Moon ik kwam je eigenlijk zoeken omdat vader je wou spreken, iets met Jordan ofzo,' zegt Gazel twijfelend. 'Jordan is er iets met hem gebeurt of zoiets,' speel ik verbaast bezorgd. 'Ik geen idee,' zegt hij eerlijk.

'Gemini storm is verdwenen en wij denken dat dat jij er iets mee te maken hebt,' zegt vader. 'Wat zijn ze verdwenen nee, en waarom heb ik er iets mee te maken?' vraag ik geschokt. 'Je was vaak met Jordan,' zegt vader. 'Ja dat klopt hij is mijn vriend en ik zou hem niet kwijt willen, dat is toch logisch ouwe,' zeg ik. Vader kijkt even naar die blauwe grunpy mens naast hem. En ik kijk Gazel snel aan. Ik snap niet hoe maar hij snapt het blijkbaar want hij knikt. 'Vader ze kan er niks mee te maken hebben,' stapt Gazel er tussen. Goed broer. 'Hoezo niet?' vraagt vader. 'Ze was bij mij, u had een paar dagen geleden gezegd dat het tijd was om te zeggen dus waren we daar over aan het praten,' improviseert Gazel snel. 'Waren er mee mensen bij om het te bewijzen?' vraagt blauwe man. 'Nee, alleen wij twee,' zeg ik. 'Dan moeten we jullie maar op jullie worden geloven,' besluit vader. 'maar we houden je wel in de gaten Star,' zegt vader er achter aan.

'Bedankt,' zeg ik tegen Gazel op mijn kamer want Isa is aan het trainen dus het is alleen wij twee. 'Daar heb je familie voor en waarom heb je hun laten ontsnappen,' vraagt Gazel. 'Omdat ze daarna niet goed behandeld meer worden,' leg ik uit.

Reacties (1)

  • LinSwift

    Wow Gazel!
    Je redt je zusje!
    Ik wou dat ik en mijn broer ook zo'n relatie hadden!xD

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen