Foto bij Hfst.9

Het mysterieuze meisje....

Wie denk je dat het is?
Schrijf het in de reacties!(lol)

Floresdila is er achter gekomen dat Erick, het meisje Sylvia en Bobby vroeger vrienden waren en dat ze samen voetbalden. Ze dachten dat hij dood was door een auto ongeluk. Maar hij leeft gelukkig nog! Floresdila traint mee met de jongens.

'Doe eens nog een keer Starlight? Vraagt Nathan. 'Huh? 'Waarom?
'Ehm...nou ik vind h-het gewoon ee-een een goeie techniek. Stottert Nathan.
Ze haalt haar schouders op. 'Oke dan. 'Star! Erick zwaait naar haar. 'Pass! Ze past de bal en Erick rent naar voren. 'Psst! 'Psst! Hoort Star in haar oor.
'Huh? Ze draait zich om, maar ziet niemand. 'Hier zo! Anna gaat op haar neus staan. 'Anna. Zegt de Koningin streng. De zusjes mogen zich niet laten zien aan de wereld, dus moeten ze verstopt blijven. 'Sorry. Teleurgesteld verstopt Anna zich weer achter haar gebruikelijke verstopplek. 'Wat is er? Star verwijdert zich van het team, zodat ze rustig met Anna kan praten. 'Ik wou je iets laten zien. Zegt Anna geheimzinnig. 'Anna wat heb je nou weer uitgespookt! 'Niks. Niks. 'Maar ik en Nyala hebben iets geregeld. Star zucht. 'Oke laat maar zien. 'Maar niet te lang! 'Anders ben ik te lang weg en zoekt het hele team mij! 'Oke. Oke. 'Kom maar mee. En ze vliegt vooruit. Star werpt nog een blik naar het team, maar loopt dan mee. Ze lopen om een hoek en daar staat een meisje. Een meisje met zwarte haren en een best wel oranje pluk voor haar ogen.
Haar grijze ogen glinsteren en ze observeert Star goed. 'Verstop je Anna! Fluistert-Schreeuwt Star. Maar Anna blijft gewoon staan. Het meisje kijkt haar recht in de ogen aan. Ze grijnst breed. Zo'n Mark grijns. En ze lacht.
'Dat is lang geleden...
'Star.
'Of moet ik beter zeggen...

'Floresdila.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen