'W-wat! 'H-Hoe weet jij mijn naam? Stottert Star. Ze krijgt geen antwoord terug, maar alleen een lach. Ze loopt op Star af en geeft haar een knuffel. Het meisje laat haar los en zet haar handen op haar schouders. Ze glimlacht en knipoogt naar Star. 'Het is lang geleden zusje! 'W-wat! Het meisje lacht. Opeens herinnert Star zich haar oudere zus, waar ze altijd mee speelde en danste. Die heel ondeugend was, maar als het er op aankomt heel erg verantwoordelijk. Star straalt helemaal. 'Noseko! 'Noseko! 'Ik heb je gemist! En ze geeft haar zus een dikke knuffel. Noseko lacht. 'Hier is het niet Noseko. 'Star. En ze knipoogt. 'In de mensenwereld heet ik Chase. Star kijkt haar bedenkelijk aan. 'Mooie naam! 'Thanx! 'Star is ook een mooie naam hoor! En al lachend lopen de 2 zusjes naar het team.

'He Chase! Nathan rent naar Star en Chase toe. Hij kijkt van de een naar de ander. 'Kennen jullie elkaar? 'Ja! Zeggen ze tegelijk. 'We zijn zussen! Nathan kijkt hun aan en schiet dan in de lach. 'Daarom praten jullie zo synchroon! Chase kijkt beledigd. 'He! Blijf eens rustig Swift! 'We praten niet synchroon! 'Jawel! Jawel! Lacht Nathan. Chase probeert hem te slaan, maar Nathan ontwijkt. Als ze hem nog een keer probeert te slaan pakt Nathan haar hand vast. Ze staan stil en kijken elkaar aan. Dan pas beseffen ze dat ze elkaars hand vast hebben. Nathan bloost en laat snel haar hand los. Chase is knalrood en mompelt allemaal sorry's. Star lacht. 'Wauwie! 'Wat een drama! 'Kun je wel zeggen. Zegt Erick.
Chase kijkt om zich heen en wordt nog roder. 'Stonden jullie er de hele tijd bij! Roept ze geschrokken. Iedereen knikt.
Chase wordt nog roder en rent weg. Nathan blijft staan, maar hij bloost nog steeds. Star loopt naar hem toe. 'Gaat het wel?
Hij knikt. 'Ik denk het... Ze lacht naar hem. 'Maak je geen zorgen. 'Ze komt wel terug.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen