Onbekende pov:

Hij heeft het gedaan. Ik voel een jaloerse steek door me heen gaan als ik de foto zie die ze op instagram heeft geplaatst. Het is een mooie ring. Ergens had ik gehoopt dat deze liefde zou overwaaien. Het is nu bijna drie jaar geleden dat we samen waren, maar ik ben het absoluut nog niet vergeten. Het sporadische contact dat we hebben, heeft het vuurtje bij mij weer aangewakkerd. Ik ben dom geweest. Ik had het nooit moeten eindigen. Ik mis de aanrakingen, de gulle lach en de blik in de ogen die ik nooit zal vergeten.
Wellicht wordt het tijd om haar er aan te herinneren dat we bij elkaar horen. Nog voordat ze gaan trouwen. Ik start mijn computer om te kijken naar vluchten die me zo snel mogelijk bij haar zullen brengen. Ik weet dat haar vader me zal goedkeuren als zij en ik weer een stel zouden zijn. Ik ben niet voor niets zo'n belangrijke speler in het bedrijf geworden.
De eerst volgende mogelijkheid is pas over een paar weken. Ik zal dus geduld moeten hebben. Het geeft me dan ook tijd om het contact dat er is te intensiveren. Ik boek de vlucht. Laten we hopen dat Corona me niet in de weg zal zitten. Als alles goed gaat, neem ik haar weer mee naar huis. Terug naar Amsterdam. Dat is waar ze hoort. Bij mij.

Reacties (1)

  • Vamos

    Oh my no! Dat mag niet :'(

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen