Foto bij Hfst. 24 Zaina

Na ons te omkleden gingen ik en Nia naar de training, waar het hele team ons aan het opwachten was.

"Hey, Nia, kom, we moeten naar de training!", zei ik terwijl ik op Nia's deur klopte. "Ah ja sorry, ik was aan het chatten met Nathan!" "Maakt niet uit, maar schiet op!"

Nadat Nia uit haar kamer kwam, gingen we samen naar het voetbalveld. Ik zag de keeper zich opwarmen en ik zag Xavier met Belletrix staan. Ze waren aan het praten, en toen we binnenkwamen, keken ze direct onze kant op.

Als ik eerlijk was, had ik gewild om rechtsomkeert te maken, weg te rennen en weg te gaan bij deze gestoorde aliens. Daarna zou ik sowieso terug naar Axel gaan. Maar ik kon Nia ook niet zo maar achter laten en Nathan dan over haar bezorgd maken. Dus deed ik dat liever niet.

"Laten we beginnen!", zei Xavier en hij wees naar ons twee. "Jullie combineren jullie supertechniek, anders zetten we jullie eruit!"

"Ok!", riep Nia en ze keek naar mij. "Laat me jouw supertechniek eens zien!", zei ze. "Ok, geef me een bal", zei ik en ik draaide me met mijn rug naar Nia. "Spiraaltornado!!!" "Wat was dat een krachtig schot! Onze gecombineerde supertechniek wordt sowieso een succes!" "Ja, dat zal het worden!", zei ik en ik keek naar haar. "Laat die van jouw eens zien!"

Ze liet haar supertechniek zien, windtornado, die ook supercool was, en toen bespraken we hoe we ze het best konden combineren. Het was erg moeilijk. Elke keer dat we met elkaar instemden en het uitprobeerden, ging er wel iets mis.

"Nee, niet weer!", zei Nia. "Hou vol, we kunnen het, geef niet op! We moeten dit onder de knie krijgen, anders..". Ik huiverde. "Je hebt gelijk. We mogen niet opgeven!", zei ze en ze glimlachte. Ze fluisterde: "Wacht maar tot we hier uit ontsnappen, ik zal die Xavier eens levend verbranden" "Dat wil ik graag zien", zei ik en ik ging de bal halen, die wel 2 meter naast het doel was beland. Haar schot leek best veel op vlammentornado, waardoor ik weer aan Axel moest denken. Ik kon hem maar niet vergeten. Ik besefte nu pas hoe verliefd ik op hem ben... en ik wou hem snel weer terug zien.

"Zaina aan aarde!", riep Nia en ze schudde me door elkaar. "Oh sorry, ik was in gedachte verzonken!"


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen