Bill POV.

Wanneer ze weer weg is zet ik mij bij Koert en Mendy op de grond. "Wil je een supergroot kasteel bouwen?" Vraag ik aan Koert en hij knikt en ik glimlach even. "Hopelijk ben ik nog creatief genoeg," zeg ik, meer tegen mijzelf dan tegen Koert, en ik begin met bouwen.

"Dada, mooi!" Roept Koert en ik lach even.

"Mooi he, maar hij is nog niet af," zeg ik, maar er moeten meer blokken gekocht worden om hem af te krijgen, en ik betwijfel of het tegen die tijd allemaal nog recht staat, want met kleine kinderen weet je het nooit.

"Ik ga wel nieuwe blokken kopen. Nu ik niet meer vruchtbaar ben is dat geen probleem," zegt Tom en ik knik even.

"Dan zie ik je zo Tomi," zeg ik.

"Tot zo schat," zegt Tom waarna hij vertrekt en ik glimlach even. Nu kan ik tenminste Koert en Mendy goed in de gaten houden, dat ze het niet gaan slopen.Wanneer Tom thuis is zet hij de nieuwe doos met blokken bij mij neer. "Dank je schat," zeg ik en Tom knikt even. "Wat heb je nog meer gekocht?" Vraag ik.

"Ik ben ook even bij de bouwmarkt geweest. Voordat Lucas onze relatie bijna verpestte hadden we het erover om het huis naar onze smaak te maken in plaats van alleen jouw smaak en toen was er iets wat we beiden mooi vonden, dus dat heb ik ook vast gekocht. Als je het niet erg vind," zegt Tom.

"Nee, natuurlijk vind ik dat niet erg. Het is ons huis, tenminste, ik hoop dat je dat nog steeds zo ziet na wat er is gebeurt," zeg ik zachtjes.

"Dat zie ik zeker nog altijd zo," zegt Tom en ik glimlach even naar hem. Dat doet mij goed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief en leuk!!
    Die twee horen echt bij elkaar

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen