Bill POV.

Wanneer het maandag is moeten we helaas weer naar school. Ik loop mijn klas in en zet mij neer. Zoals altijd luister ik naar de leraar, ook al is het moeilijk om alles in mij op te nemen. Ik ben gewoon zo moe. Het is niet normaal hoe moe ik ben. "Bill, opletten graag," zegt de leraar.

"Maar ik let op," zeg ik gelijk.

"Je viel bijna in slaap. Dat noem ik geen opletten," zegt de leraar.

"Sorry. Gerdine slaapt de laatste nachten niet zo goed door," zeg ik zachtjes en ik weet geen eens waarom. Misschien vindt ze het gewoon spannend dat we straks ergens anders wonen, ik weet het echt niet. Of het is gewoon zo'n kinderfase, wat hopelijk snel weer voorbij is.

"Okay, maar probeer je te focussen Bill. Ook al ben je al manager van de band van je vriend, het is belangrijk dat je nieuwe dingen blijft leren waardoor je in de toekomst een nog betere manager kan zijn, waar je maar wilt," zegt de leraar.

"Okay, ik zal mijn best doen. Beloofd," zeg ik dan en de leraar knikt tevreden.

"Eet anders nog even snel wat," zegt hij en ik kijk hem verbaasd aan, want normaal mag je niet eten tijdens de les. "Wat extra energie zou je kunnen helpen wakker te blijven," zegt hij dan en ik knik even waarna ik wat eten uit mijn tas pak.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh !!
    Ineens mag het wel!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen