Bill POV.

Ik bel op de gang naar Toni en wacht tot hij opneemt. "Hey, toni, je bent net vader geworden. Vijf gezonde jongens," zeg ik.

"Ik, ik kom er gelijk aan. Oh, wacht, hoe heten ze?" Vraagt Toni en ik moet stiekem wat lachen om zijn spraakwaterval.

"Bennie, Florian, Meine, Hendrikus en Justus," zeg ik dan.

"Typisch Jack," zegt Toni en ik hoor de glimlach in z'n stem. Het is zo duidelijk dat Toni gek is op Jack en ik moet toegeven dat ik het jammer vind dat Jack niet hetzelfde voor Toni voelt. Ze zouden een leuk koppel vormen. Of zou Jack het gewoon niet durven? Daar moet ik nog een keer doorheen zien te prikken. "Maar ik kan echt komen?" Vraagt Toni.

"Ja, natuurlijk. Je hebt het recht om je kinderen te zien," zeg ik.

"Okay, top, tot zo," zegt Toni waarna we ophangen en ik wacht in de gang op Toni, want dan kan hij de kamer niet missen."Hey Toni, fijn dat je er bent," zeg ik met een glimlach, wanneer hij er aan komt gelopen.

"Hey," zegt Toni en ik zie dat hij nu toch wat gespannen is.

"Kom maar mee," zeg ik en ik neem Toni mee en in de kamer geeft hij Jack gelijk voorzichtig een knuffel om daarna zijn zoons te bekijken en ik zie dat er tranen over Toni z'n wangen lopen en ik kijk even naar Jack, die mij vragend aan kijkt en daarna kijk ik naar Tom, om daarna mijn hand op Toni z'n schouders te leggen. "Het is altijd iets bijzonders om je kinderen voor het eerst te zien," zeg ik, en hetzelfde geldt eigenlijk voor de kleinkinderen, want de geboorte van mijn kinderen, en die van mijn kleinkinderen staan op dezelfde hoogte qua mooie momenten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    Toni is een schat
    Jack raam ben niet kwijt nu je jezelf weer bent

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen