Tom POV.

Bij de peuterspeelzaal rent Tess al gelijk naar het speelgoed toe, wat logisch is, want zij kent het hier al van een paar weken voordat we op vakantie gingen. Cindy leert het vandaag pas kennen. "Je gaat het hier vast leuk hebben. Kijk maar naar je zus," zeg ik en ik zie Cindy naar Tess kijken.

"Tess is aan het spelen," zegt Cindy.

"Precies. En dat kan jij hier ook doen. Eerst gaan jullie in dat kringetje een liedje zingen, daarna spelen, daarna gaan jullie aan die tafel knutselen en als laatste spelen jullie buiten. Wanneer jullie buiten spelen duurt het niet lang meer voordat ik jullie weer kom halen. Of papa Bill natuurlijk," zeg ik.

"Okay," zegt Cindy.

"Geef de juf maar een handje," zeg ik dan, ook al heeft Tess dat ook niet gedaan, maar Tess is gewoon niet te houden. Ik weet dat Cindy op dat vlak wat meer naar mij en Bill luistert.

Ze schudt dan ook daadwerkelijk de hand en ze glimlacht wat. "Leuk dat je hier nu ook bent Cindy," zegt de juf en Cindy lacht even.

"Ik wil naar zus," zegt Cindy dan.

"Ga je gang meid," zegt de juf dan waarna Cindy gelijk naar Tess toerent en ik glimlach even. Met wat geluk komen ze uiteindelijk in dezelfde klas terecht wanneer ze naar school gaan en met wat pech zit Tess net een jaar hoger, maar als mijn berekeningen kloppen zullen ze in dezelfde groep blijven zitten, zolang ze nergens blijven zitten dan toch.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    Zou voor de meiden fijn zijn als ze zelfde klas zitten denk ik

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen