Tom POV.

"Waar bemoei jij je mee?" Vraagt mijn moeder dan aan Bill.

"Mam, hij is mijn vriend. We delen een dochter. Ik denk dat hij wel het recht heeft om zich ermee te bemoeien. Om voor mij op te komen," zeg ik.

"Natuurlijk niet. Jullie zijn niet getrouwd," zegt mijn moeder.

"Omdat we nog geen achttien zijn, maar die dag komt vanzelf," zeg ik en ik kijk even naar Bill waarna ik Teuna onrustig voel worden. "Oh, stil maar liefje. Je opa en oma wouden net vertrekken," zeg ik waarna ik mijn ouders aankijk.

"Niet zonder jou," zegt mijn moeder.

"De examens zijn bijna. Het heeft geen nut meer om van school te wisselen," zeg ik dan en ik zie aan mijn ouders dat ze voelen dat ze deze strijd niet gaan winnen.

"Het is dat we al vooruit hebben betaald en ze niks terugbetalen waardoor we jou niet van deze school af kunnen laten sturen," zegt mijn moeder waarna mijn ouders weglopen.

"Dat is goed afgelopen," zegt Bill opgelucht en ik knik. Ik zou er niet aan moeten denken om zonder Bill en Teuna te moeten, maar wat ik nog erger vind is dat het lijkt alsof mijn ouders geen seconde aan Teuna hebben gedacht, geen eens gevraagd, en dat kan ik niet begrijpen. Het is toch ook gewoon hun kleindochter? Of komt dat echt omdat Bill van een lager milieu komt, ook al verdienen zijn ouders ook wel genoeg, maar mijn ouders kijken al snel op je neer, op zo'n manier dat het niet leuk meer is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik mag Tom zijn ouders niet
    Die slaan echt nergens op

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen