Leonie POV.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur. "Steef, wat kom je doen?" Vraag ik.

"Moet ik per se een reden hebben?" Vraagt Steef en ik schud mijn hoofd waarna ik hem maar binnenlaat.

"Ik zal wel wat te drinken voor je pakken. Hetzelfde als altijd?" Vraag ik en Steef knikt waarna ik naar de keuken loop om drinken voor hem te pakken.

Wanneer we even later tegenover elkaar zitten kijk ik hem even aan. "Je wilt wat zeggen," zeg ik.

"Ik wil je helpen om Tom terug te krijgen," zegt Steef, maar ik geloof hem nog steeds niet.

"En daar wil je alles voor doen?" Vraag ik en gelijk begint Steef te knikken en ik denk even na. "Okay dan. Houdt Tom en Bill close, zorg dat ze je vertrouwen," zeg ik.

"Hmm, okay," zegt Steef en ik glimlach even. Wat Steef niet weet is dat ik andere jongens heb gevraagd te helpen. Één van hen moet Bill afleiden, het liefst wanneer hij met de kinderen is, en de andere jongens moeten Tom hier zien te krijgen. Het zal tegen z'n wil zijn, maar dat zal uiteindelijk zeker veranderen. Nu moet ik er alleen voor zorgen dat Steef niet naar daar gaat de komende drie dagen, totdat ik het verlossende telefoontje heb gehad.

"Maar de komende drie dagen heb ik je nog hier nodig," zeg ik dan, en ik zorg er wel voor dat Steef niks door kan krijgen, want als Tom er op een één of andere manier ook maar een beetje lucht van krijgt is mijn plan mislukt en dat mag niet gebeuren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wat voor ziek plan is dat!!
    Alles om Tom maar te krijgen

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen