James P.O.V

'Jullie zijn toch geen..,' begin ik ongemakkelijk. 'Nee Celia is mijn zusje,' zegt Jude snel voor ik mijn zin af kan maken. 'Ohh, ben ik de enige die dat nog niet wist?,' vraag ik als ik Celia zie kijken alsof ik geheugenverlies heb. 'Allen Tori niet,' zegt Celia. 'Ik ga wel slapen,' zeg ik wijzend naar de bus. Ze knikken.

Volgende dagggggg
Er slaat een alienbal in. 'Epsilon komt' zegt de coach. En we rennen naar Cloister Divinity. 'Nee wij spelen niet,' zegt de aanvoerder van het team. 'Dan zullen we helaas de school moet verwoesten,' zegt die alien aanvoerder. 'Ons antwoord blijft nee, zouden jullie alstublieft wag willen gaan,' vraagt die aanvoerder van Cloister Divinity. Er wordt een bal in de lucht gegooid door een alien en getrapt naar een toren. 'Oke we spelen,' zegt de aanvoerder van Cloister Divinity boos. 'Karma,' zeg ik zachtjes. 'We verslaan je binnen 8 minuten,' zegt de aanvoerder van Epsilon.

En inderdaad werden ze binnen 8 minuten verslagen. Ze staan op het punt om die school te vernietigen. 'Wij spelen!' roept Mark snel. 'Maar Mark willie is gewond,' roept Silvia. 'Dan staan we maar met een minder op het veld,' zegt Mark vastbesloten. 'Mag ik naar de wc?' vraagt Jack zenuwachtig. 'Nee!' roept iedereen. 'Hier is jullie elfde speler!' roept Celia wijzend naar Scotty. 'Waar schreeuwt iedereen zo,' zeg ik grijnzend. 'Nee, hij doet niet mee,' zegt Tori. Ze is nog steeds boos. 'Het is niet voor niks dat hij reserve is,' bemoeit Bobby zich er mee.

Reacties (1)

  • LinSwift

    Ik wil een goeie reactie bedenken, maar die komt niet!xD:X

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen