Foto bij Shadowhunters || City of Darkness || 01.

Mia loopt met haar grote reistas richting de poorten van het instituut van Brooklyn. Het was herfst, en sierlijk vielen de bladeren dansend uit de bomen door een lichte bries op het gras. Het was haar favoriete seizoen, want met herfst kon Mia pumpkin spice latte bij elke koffie tent halen, haar favoriet.
Met grote passen loopt Mia richting de grote voordeur van het instituut. Ze doet haar zwarte capuchon af waardoor haar lange zwarte lokken langs haar gezicht glijden. Ze balt haar rechtervuist en bonkt hard op de grote voordeur. Nog geen 2 seconde en de grote deur wordt opengedaan door een jonge man. Zijn haar zat in een staart en een paar ontsnapte plukken dansen voor zijn ogen. Hij kijkt Mia doordringend aan en begint dan te glimlachen
'Jij bent vast Mia' zegt hij met een speelse lach. Mia was niet echt in de stemming en kijkt hem verveeld aan 'Ik ben trouwens Cambriel' zegt hij en doet de voordeur van het instituut wagenwijd open.
'Bedankt' is het enige wat ze zei en pakt haar reistas die ze over haar schouder gooit. Met grote passen loopt ze Cambriel voorbij verder naar binnen van het instituut. Het viel haar gelijk op dat het insituut van Brooklyn onwijs veel verschild dan met die van haar in Constantinopel. Ze wist dat het instituut van Brooklyn zoveel jaren verder loopt dan de mundanes qua technologie.
Waar Mia vandaan komt doen ze het meer op de ouderwetse manier, zodat het instinct van de shadowhunter alert blijft. Verbluffend kijk Mia naar de apparaturen die ze allemaal ziet staan. Nu snapt ze wel waarom de vijanden in Brooklyn geen plek hebben om zich te kunnen verschuilen. Wanneer ze een bekend gezicht ziet in de verder haalt ze opgelucht adem.
'Alec!' zei ze daarna luidt en de lange jonge man kijkt op van zijn blaadje richting Mia. Zijn grijs/blauwe ogen beginnen te twinkelen en glimlacht 'Mia je bent er eindelijk!' zei hij opgewekt en loopt naar haar toe om vervolgens een knuffel te geven. Alec moet een beetje vooroverbuigen omdat hij best lang is, en Mia is niet echt de grootste 'Natuurlijk ben ik er baas' grapte ze.
Alec liet haar los en bekeek haar even goed 'Je bent verandert Mia' zei hij
'Positief hoop ik?' en ze gaf hem een speelse duw.
'Zo dit is dus de beroemde Mia' hoorde ze iemand achter haar zeggen met nadruk op 'Beroemd'
Mia draaide nieuwsgierig om. Hij had een paars fluweel jasje aan, met een bijpassende broek, veel sieraden en hij zag er heel flitsend uit.
'Mia ik wil je voorstellen aan mijn echtgenoot Magnus Bane'

Reacties (2)

 • ZainaSwift

  Je 6de kudo!!:)Wanneer ga je verder?

  1 week geleden
  • Mikaelson94

   morgen ga ik weer een hoofdstuk plaatsen!:)

   11 uur geleden
  • ZainaSwift

   :)Spannend!:)

   27 minuten geleden
 • Deparnieux

  Je eerste kudo.

  3 weken geleden
  • Melisa96

   Whoop whoop lets gooo🥳

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen