Tom POV.

Wanneer Fabian gegeten heeft kijk ik mijn moeder aan. "Ik neem Fabian nu maar mee naar huis," zeg ik dan.

"Als hij z'n eigen huis nog herkent," zegt mijn moeder.

"Hij went vanzelf wel weer, he lieverd," zeg ik tegen Fabian en hij lacht even waarna ik hem optil. "Waar zijn z'n spulletjes?" Vraag ik en mijn moeder wijst naar een koffer en een plastic zak die ernaast staat. "Okay, dank je," zeg ik en ik pak de plastic zak en vertrek naar huis.Wanneer ik thuis ben zet ik Fabian op de bank. "TV!" Roept hij, terwijl hij naar de TV wijst.

"Je moet zo naar bed gekkie," zeg ik, wanneer ineens mijn telefoon gaat en ik zet voor nu toch de tv aan voor Fabian waarna ik opneem. "Baas, wat is er? Ik ben toch niks vergeten?" Vraag ik.

"Nee, ik wou laten weten dat ik stop met dit park en ik vroeg mij af of jij het over wilt nemen? Dan kan je hier wonen met je zoon en het is ook niet zo dat er alleen in de zomer dingen gebeuren. Ook schoolkampen en veel meer dingen vinden hier plaats door het jaar heen," zegt mijn baas en ik denk even na. Eigenlijk lijkt mij dat wel een leuke uitdaging. En het is een geweldige plek om te kunnen wonen.

"Ik doe het," zeg ik dan vastbesloten. Er is ook nog iets mooiers van te maken en ik ben helemaal klaar voor zo'n uitdaging.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo leuk!!
    Dat gaat Tom zeker lukken

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen