Een paar maanden later.

Bill POV.

Ik loop met de kinderwagen naar huis, maar voordat ik de deur open kijk ik nog even naar mijn prachtige dochtertje, Brenda. Ze is echt een schoonheid en ze is gewoon mijn hele wereld. Ik open dan toch de deur en tot mijn verbazing zie ik Saskia in de deuropening staan.

"Wat doe jij nu hier?" Vraag ik verbaasd.

"Je moeder is hier ook. We hebben een verrassing voor je," zegt Saskia, en ik laat de kinderwagen met Brenda even in de hal staan en volg Saskia naar de woonkamer.

"Hey lieverd," zegt mijn moeder en ik krijg gelijk een knuffel van haar.

"Hoi mam," zeg ik met een glimlach.

"Jullie hadden een verrassing voor mij, zei Sas?" Vraag ik dan en ik kijk Saskia en mijn moeder allebei aan waarna mijn moeder iets uit haar tas pakt. "Wat is dat?" Vraag ik.

"Over twee weken vlieg je samen met Brenda naar Miami. We hebben ook al een onderkomen voor je geregeld, en je kan weer aan de slag bij de reddingsbrigade zodat je niet zonder geld komt te zitten," zegt mijn moeder en ik krijg tranen in mijn ogen.

"Hebben jullie dat echt voor mij gedaan?" Vraag ik zachtjes.

"Natuurlijk. Je hoort bij Tom en dan kan hij je gelijk uitleggen waarom hij niet opnam," zegt Saskia.

"Z'n telefoon is nooit over gegaan wanneer ik belde," zeg ik zachtjes.

"Nou, dan kan hij dat uitleggen," zegt Saskia en ik knik langzaam. Hopelijk kan Tom net zoveel van Brenda gaan houden als dat ik doe, ook al kan ik mij ook voorstellen dat het een grote schrok voor hem gaat zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dan had die maar moeten opnemen
    Hij mag blij wezen dat die het gaat weten

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen