Bill POV.

Wanneer de wolken wat donkerder beginnen te worden vermoed ik dat het ieder moment kan gaan regenen. "Kom je Meike?" Vraag ik, maar ze schudt d'r hoofd.

"Ik spelen!" Roept ze.

"Dat kan ook binnen lieverd," zeg ik en ik voel de eerste druppels al vallen, maar die lijken Meike niet te deren. "Hier komen jij," zeg ik en ik til Meike op en gelijk begint ze te huilen, maar ik negeer haar. Ze kan niet in de regen buiten blijven spelen. Dat kan gewoon niet. Als ze eenmaal op voetbal zit en het regent tijdens een wedstrijd, dan is dat maar zo, maar voor nu is het aan mij om haar te beschermen.

Wanneer ze binnen is pak ik de zachte bal, die veilig is om binnen mee te spelen en geef die aan haar. "Kan je alsnog een beetje met een bal spelen," zeg ik, ook al weet ik dat het anders is dan met een voetbal spelen, maar ik ga haar niet binnen met een voetbal laten spelen, want dan gaan er geheid dingen stuk.

Wanneer ik Liam hoor huilen draai ik mij om naar Tom die nog steeds Liam in z'n armen heeft. "Wat is er lieverd?" Vraag ik en ik pak Liam van Tom over.

"Ik wou hem net gaan verschonen," zegt Tom. "Maar aangezien jij hem nu vast hebt..."

"Ik doe het wel. Ik heb er geen problemen mee hoor," zeg ik, want ik heb daar niks op tegen. Het is niet altijd even fijn qua geur en alles, maar ik ben niet vies van mijn kinderen. Tom ook niet, want ik weet dat hij het ook gewoon zonder klagen had gedaan, als ik Liam niet eerst had overgepakt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha meike wilt niks anders als voetbal
    Dat word wat als ze op zwemles erbij moetxD

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen