Een aantal maanden later.

Bill POV.

"Je kan beginnen met persen," zegt de verloskundige met een glimlach en ik knik even waarna ik mijn moeder aan kijk.

"Je kan dit," zegt mijn moeder en ik knik even.

"Ik kan dit," zeg ik vastbesloten en zodra er weer een wee volgt begin ik te persen, om daarna te moeten uithijgen. "Ik kan dit niet," zeg ik dan en mijn moeder gaat met d'r hand over mijn arm.

"Je weet waarvoor je dit doet. Voor het kindje dat je straks in je armen zal houden. Het kindje waar je de afgelopen maanden vol liefde over sprak," zegt mijn moeder en ik knik even waarna ik al mijn energie gebruik om te persen totdat het gehuil van een kindje door de kamer klinkt en ondanks alle energie dat ik heb gebruikt probeer ik mijn kindje toch vast te zien.

"Het is een meisje," zegt de verloskundige en ze legt het meisje op mijn buik.

"Hey Aly, ik ben je papa," zeg ik zachtjes en een traan van geluk rolt over mijn wang. Dit is het mooiste moment in mijn leven.Twee jaar later.

Het is ochtend, wanneer ik naar Aly toeloop. "Vandaag is alweer je tweede verjaardag he lieverd," zeg ik en ik moet toegeven, de afgelopen twee jaar zijn omgevlogen. Ik ben gewoon zo bang dat haar kindertijd zo voorbij gaat en dat ze dan ineens een puber is, om daarna volwassen te worden. Ik druk een kus op d'r wangetje en Aly lacht even. "Ik heb een verrassing voor je," zeg ik, want ook al zal ze haar tweede verjaardag later waarschijnlijk niet meer herinneren, het leek mij toch leuk om iets leuks te doen. Ik ga haar meenemen naar de plek waar ze is verwekt, want blijkbaar worden er tegenwoordig ook dit soort vakanties aangeboden. Ik weet dat Tom er alleen in de zomer werkt, maar ook zonder Tom kan het leuk worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaa nou Bill je staat straks voor verrassing
    Ben benieuwd hoe Tom gaat reageren

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen