Bill POV.

Na weken proberen heeft Tom het eindelijk voor elkaar gekregen waardoor het rapport nu voor mij ligt. "Heb jij het al gelezen?" Vraag ik zachtjes.

"Nee, ik vond dat die eer eerst aan jou is," zegt Tom en ik knik even waarna ik begin te lezen en mijn ogen worden groot. "Wat is er?" Vraagt Tom gelijk.

"W.Wist jij dat hij zwanger was?" Vraag ik zachtjes en Tom schudt langzaam z'n hoofd. "Hij viel op vrouwen, hoe..., oh nee, waarom heb ik niet gezien dat alles nog erger was dan ik dacht?" Vraag ik en Tom komt naast mij zitten.

"Ik heb het ook niet gezien. Hij wou ons duidelijk niet overal mee opzadelen," zegt Tom zachtjes.

"En ik kan er nooit alsnog met hem over praten," zeg ik zachtjes en Tom streelt voorzichtig over mijn rug waarna ik verderlees. "Wacht, ze hebben de baby ter plekke gehaald. Sam z'n kind is nog ergens," zeg ik dan, en ik weet dat Tom het toen ook niet heeft gemerkt omdat hij bewusteloos was.

"Maar waar is het kind dan?" Vraagt Tom verward.

"Mee gegeven aan de adoptieouders. Ik moet mijn moeder bellen. Zij moet meer weten," zeg ik en Tom knikt even waarna ik naar mijn moeder bel. "Mam, waarom heb je nooit verteld dat Sam een kind heeft?" Vraag ik dan.

"Omdat dat er niet toe deed lieverd," zegt mijn moeder dan en ik voel de tranen achter mijn ogen prikken.

"Er is dus een kind van Sam en jij hebt er geen seconde aan gedacht het kind zelf te adopteren!" Roep ik kwaad.

"Claire heeft het nu goed Bill. Dit is hoe Sam het wou," zegt mijn moeder en ik bijt in mijn lip. Ik weet dat het belangrijk was om Sam z'n wensen te respecteren, maar alle nieuwigheden komen gewoon zo hard binnen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wacht wat!!
  Dat zag niemand aan komen!

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, ik ook niet, tot een paar dagen terugxD

   3 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha nou dit gaat Bill totaal niet leuk vinden

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Nee, klopt:(

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen