Moon P.O.V

Als ik weer wakker word is Isa al weer wakker. 'Morgen,' zeg ik slaperig. 'Morgen,' reageert Isa vrolijk ,'kom we gaan ontbijten. 'Wacht even,' zeg ik snel. Ik schiet de badkamer in.

'Er is vandaag iemand gekomen om ons te helpen,' zegt Xavier tijdens het eten. Ik zit met met Xavier, Torch, Gazel, Rean en Isa aan tafel. 'Wie?' vraagt Gazel. 'Axel Blaze,' fluistert Xavier. 'Vrijwillig of onderdwang,' vraag ik. 'Waarschijnlijk onderdwang,' zegt Torch grijnzend. Dan komt die ouwe binnen. Met die jongen "Axel" op zijn hielen. 'Jongens dit is Axel en hier gaat hij bekend staan als Alex,' zegt ouwe. 'Hij heeft wel veel fantasie,' zeg ik grijnzend. 'Ja, echt hé,' zegt Rean instemmend. Die ouwe geeft ons een bestraffende blik toe en gaat verder. 'Hij komt bij Prominence, hij is je aanvoerder,' zegt hij wijzend naar Torch die grijnst.


Ik loop met Rean naar de training. We zijn inmiddels goede vrienden geworden. 'Wat vind jij van Axel?' vraagt ze nieuwsgierig. 'Irritant,' zeg ik sarcastisch. 'Waarom?' vraagt ze nu nog nieuwsgieriger. Ze had waarschijnlijk die sarcasme niet gehoord. 'Ik wou Byron slaan maar hij hield me tegen,' zegt ik zielige. Rean lacht en we zijn er. 'Wat is er zo grappig?' vraagt Torch. 'Niks,' zeggen ik en Rean tegelijkertijd

Reacties (1)

  • LinSwift

    'Ik wou Byron slaan maar hij hield me tegen,' zegt ik zielige

    Arme Byron!xD

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen