Bill POV.

Ik kijk even naar Tom, die zich inmiddels helemaal op Brenda gefocust heeft, en inmiddels loopt er zelfs een traan over z'n wang. "Ze is zo mooi," zegt Tom zachtjes.

"Dat is ze zeker," zeg ik met een glimlach.

"Hoe was de zwangerschap? Bewoog ze veel? Of was ze vrij rustig?" Vraagt Tom.

"Ze bewoog heel veel. Had jij niet een keer gezegd dat je als kind niet kon stilzitten? Nou, zoveel bewoog ze dus," zeg ik en Tom lacht even, ook al zijn de tranen er ook nog, maar ik denk eerder dat het tranen van geluk zijn, hoop ik.

"En de bevalling?" Vraagt Tom.

"Pff, die duurde wat mij betreft veel te lang, maar wel zonder problemen of complicaties, dus ik denk dat ik tevreden mag zijn," zeg ik en Tom knikt even.

"En huilt ze veel?" Vraagt Tom en ik glimlach.

"De ene dag wel, de andere dag niet. Het wisselt heel erg," zeg ik en Tom knikt even.

"Binnenkort ga je zeker weer weg?" Vraagt Tom.

"Het plan is om te blijven, als ik een green card weet te krijgen, anders heb ik geen andere keus, maar ik vind gewoon dat Brenda bij allebei haar ouders moet kunnen zijn," zeg ik en Tom knikt even. "Maar dat wijf van net? Wie was dat nu werkelijk? Ze leek het echt te menen toen ze zei dat ze jouw vriendin was," zeg ik en Tom zucht even.

"Het zou misschien kunnen dat ze denkt dat ze mijn vriendin is," zegt hij dan zachtjes en ik kijk hem even aan. "Ik weet dat het stom is, maar ik zal duidelijk tegen haar zijn. Beloofd. Ik ben al die maanden van jou blijven houden," zegt Tom en ik leg dan mijn arm maar om hem heen. Ik had eerder moeten beseffen dat het niet uitmaakt in welk land ik woon, want Tom is mijn thuis, dus waar hij woont hoor ik te zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    Ze horen echt bij elkaar

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen