Bill POV.

Wanneer we in Duitsland zijn geland kijk ik naar Tom. "Voor het eerst dat jij op Duits grondgebied bent," zeg ik met een glimlach en Tom knikt even.

"Ik vind het wel leuk om hier drie weken te zijn. Nieuwe dingen te ontdekken. Jij kende een aantal mooie plekken, he?" Vraagt Tom en ik knik.

"Een aantal zijn wel even rijden, maar we hebben drie weken, dus dat komt wel goed. Er zijn nog wel meer mooie gebieden, maar het moet in een dag te doen zijn, tenzij we ook eens een nacht in een hotel slapen, maar dat kunnen we eigenlijk tegenover mijn moeder niet maken," zeg ik.

"Dat snap ik, maar ik ga er vanuit vanaf nu wel vaker in Duitsland te komen," zegt Tom en ik glimlach even.

"Ik dacht eraan om één vakantie in het jaar te besteden door naar Duitsland te gaan en een andere vakantie ergens anders heen om mooie gebieden in de wereld te ontdekken," zeg ik.

"Dat is prima toch?" Vraagt Tom en ik knik even waarna ik naar Shelley en Gretha kijk. De kinderen zijn echt heel moe, en ik eigenlijk ook.

"Laten we maar doorlopen. Als het goed is wacht mijn moeder ons op," zeg ik en Tom knikt waarna ik Gretha optil en Shelley d'r handje vastneem.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo leuk!!
    Die meiden gaan hun oma eindelijk zien

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen