Drie maanden later.

Bill POV.

Ik kijk naar Tom die allemaal kusjes op mijn buik drukt. "Ik hou van jou, kleine," zegt hij tegen mijn buik.

"Dat is nu al de zoveelste keer dat je dat zegt," zeg ik en Tom kijkt mij even aan.

"Jaloers?" Vraagt Tom.

"Nope, niet op ons kindje," zeg ik.

"Awh, je noemt het weer ons kindje," zegt Tom.

"Ja, ook al is het nog niet bevestigt, als we er allebei een goed gevoel bij hebben, dan moet dat gevoel toch wel kloppen," zeg ik en Tom knikt even.

"Ik ben er ook wel weer aan toe om zaad toe te laten," zegt Tom en ik kijk naar de zweetdruppels op z'n voorhoofd en weet gelijk wat er aan de hand is.

"Tom, dat zijn dingen die we bespreken wanneer je niet vruchtbaar bent, zodat ik zeker weet dat het zou zijn wat jij wilt," zeg ik en Tom trekt een pruilip en ik geef hem een zoen, en net dan gaat de bel. "Blijf hier zitten, okay?" Zeg ik dan tegen Tom en hij knikt braaf, waarna ik naar de deur loop op die te openen. "Lucas, wat kom je doen?" Vraag ik.

"Ik wil Koert weer een paar dagen in de week," zegt Lucas.

"Na maanden niks te laten horen?" Vraag ik.

"Je had mij pijn gedaan Bill. Of je het nu geloofd of niet, mijn gevoelens waren echt," zegt Lucas. Ineens word ik in mijn nek gezoent en ik weet gelijk dat het Tom is en hij steekt z'n hand naar Lucas uit.

"Een trio bevruchting kan ook leuk zijn," zegt Tom, en ik weet dat Tom tijdens deze periode nooit, maar dan ook nooit uit mijn oog mag worden gelaten.

"Sorry hoor," zeg ik en ik duw Tom iets naar achter waarna ik de deur sluit.

"Nouhou, pretbederver," zeurt Tom.

"Ga naar de slaapkamer. Ik kom er zo aan," zeg ik.

"Zeker?" Vraagt Tom.

"Heel zeker," zeg ik en ik druk een kus op z'n lippen waarna Tom wegloopt en zodra hij weg is open ik de deur weer.

Wanneer Lucas gewoon naar binnen wilt lopen stop ik hem gelijk. "Wat doe je?" Vraag ik.

"Naar Tom toe gaan," zegt Lucas en ik grom wat naar hem.

"Ik weet dat hij extreem aantrekkelijk is wanneer hij vruchtbaar is, maar ik laat jou die instincten niet volgen," zeg ik tegen Lucas. "Wat je wel mag doen is de komende paar dagen op Koert en Mendy letten, maar dat zegt nog niks over een nieuwe regeling," zeg ik, ik weet alleen dat deze periode knap lastig kan zijn met twee kinderen en dit is nu de enige oplossing. "Kan ik je even alleen later, zonder dat je, je instincten volgt?" Vraag ik aan Lucas en hij knikt even waarna ik de kinderen ga halen. Het is dat ik zwanger ben en Tom z'n geur en alles tijdens zijn vruchtbare periode mij niet alles doet vergeten, zoals bij Lucas wel het geval leek, want normaal gesproken is Lucas voelt Lucas zich nooit tot Tom aangetrokken. Eerder het tegenovergestelde.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Niemand houd van LucasxD
    Alleen alles de periode is
    Ongesteld leid bij mannenxDmaar dan anders

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen