Bill POV.

Terwijl ik onder de douche sta blijf ik maar aan gisterenavond denken. Hoe Tom z'n handen over mijn lichaam gleden. Hoe hij in mij ging, hoe onze lichamen voor de tweede keer ooit één werden. Ik snap eigenlijk niet waarom Tom mij zo afstoot. Ik ben geen zeventien meer. Ik ben nu volwassen, dus dat is geen issue meer.

Wanneer ik klaar ben met douchen droog ik mij af waarna ik een handdoek om mij heen bindt en de badkamer verlaat. "Bill, doe kleren aan," zegt Tom dan, die Aly inmiddels in z'n armen heeft.

"Die was ik vergeten," zeg ik zachtjes en ik kijk naar Aly, die Tom echt lijkt te mogen. Normaal mogen mensen die ze niet tot nauwelijks kent haar geen eens aanraken. "Maar ik kleed mij nu wel snel aan," zeg ik en ik loop de slaapkamer, waar ik de koffer open zodat ik mij kan aankleden, om daarna terug te lopen.

"Papa!" Hoor ik ineens een stem uit een andere kamer roepen.

"Dat is zeker Fabian?" Vraag ik en Tom knikt.

"Ik heb verder geen andere kinderen verstopt," zegt hij met een grijns en ik schud even met mijn hoofd waarna Tom zucht. "Nu Fabian toch wakker is kan je hem net zo goed ontmoeten," zegt Tom en ik knik waarna Tom Aly aan mij geeft, om dan naar Fabian te lopen, en even later komt hij terug met een jongetje, die echt veel weg heeft van Tom.

"Hoi Fabian, ik ben Bill," zeg ik dan tegen het jongetje.

"Hoi," zegt Fabian voorzichtig waarna ik Aly op de grond zet.

"Fabian, lieverd, je hebt ook een zusje," zegt Tom en hij wijst naar Aly.

"Dat was mijn wens," zegt Fabian met grote ogen en ik kijk even verward.

"We zagen laatst een vallende ster en toen zei ik dat hij een wens mocht doen en blijkbaar wenstte hij voor een zusje," legt Tom dan uit en ik knik even. Nu vind ik het nog lulliger om na deze vakantie weer naar huis te gaan, maar Tom wilt volgens mij geen relatie met mij, dus hier na de vakantie blijven is ook geen optie en de enige huizen hier in de buurt zijn villa's en dat is voor mij onbetaalbaar, helaas.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Moeilijk pakket zitten ze in

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen