Bill POV.

Inmiddels zijn de examens afgerond, maar op de uitslag moeten we nog even wachten, maar dankzij Tom heb ik meer zelfvertrouwen dan dat ik aan het begin van de examenperiode had.

Tom slaat z'n armen om mij heen en ik glimlach even waarna ik naar Teuna kijk. "Ik kan het nog steeds amper geloven dat we dit jaar gewoon hebben overleefd en in de zomer wordt Teuna ook alweer één. De tijd vliegt," zeg ik en Tom knikt.

"De tijd vliegt zeker schat," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang en ik glimlach even.

"Hopelijk kunnen we Teuna d'r verjaardag op een mooie manier vieren," zeg ik.

"Daar ga ik toch wel vanuit," zegt Tom en ik knik even. Ik ook, maar je weet natuurlijk maar nooit.

Wanneer er op de deur wordt geklopt kijk ik Tom even aan waarna ik samen met Tom naar de deur loop en Tom opent de deur, waar zijn ouders staan. "Hey lieverd," zegt z'n moeder en ik kijk haar even onderzoekend aan. Na alles wat ik heb gehoord kan ik dat lieverd eigenlijk niet serieus nemen.

"Pap, mam," zegt Tom met een zucht. "Wat komen jullie doen?" Vraagt Tom dan.

"Jou meenemen. Op de uitslag kan je ook thuis wachten," zegt Tom z'n moeder.

"Ik wil hier blijven. Op de dag van de uitslag krijgen we onze cijferlijst en ik wil ook de diploma-uitreiking niet missen," zegt Tom.

"Die cijferlijst sturen ze wel op, of krijg je wel tijdens de diploma-uitreiking, want daarvoor rijden we wel even heen en weer," zegt z'n moeder dan.

"Maar mam, ik kom sowieso niet terug bij jullie wonen. Ik ga met Bill naar zijn ouders, want Bill en Teuna zijn bij jullie niet welkom, en dat ben ik wel bij Bill z'n ouders."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo go Tom!!
    Ben benieuwd naar hun reactie

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen