Bill POV.

Inmiddels ben ik met Clay, Thiago, Jennie en Geerdina in de dierentuin. "De beestjes zien is altijd wel leuk he," zeg ik tegen Thiago en ik zie hem even knikken.

"Jammer dat Geerdina het nog niet bewust mee krijgt," zegt Thiago.

"Dat komt nog wel in de toekomst," zeg ik met een glimlach

We gaan dan lopen om zoveel mogelijk dieren te kunnen zien. "Papa, ik wil de waterdieren zien," zegt Jennie en ik glimlach even.

"Wat denk je Clay? Zullen we naar het aquarium?" Vraag ik en Clay knikt.Wanneer we het aquarium hebben bekeken besluiten we bij één van de restaurantjes iets te gaan eten. Ik zet mij neer en Clay pakt Geerdina en zet haar bij zich op schoot en ik glimlach even. Vandaag lijkt voor Clay een superdag te zijn.

Wanneer we klaar zijn met eten willen Thiago en Jennie in de speeltuin spelen. "Ga maar lieverds," zeg ik waarna ze naar de speeltoestellen rennen en Clay komt naast mij zitten en na even voel ik z'n lippen op die van mij en ik zoen hem voorzichtig terug, waarna hij stopt.

"Sorry, sorry, sorry," zegt Clay gelijk.

"Het is okay. Je bent mij gewoon dankbaar voor vandaag," zeg ik en Clay knikt en ik zie hem opgelucht kijken en ik glimlach even. "Kom, we gaan naar de kinderen," zeg ik dan en Clay knikt waarna hij met mij meeloopt, met Geerdina in z'n armen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh oh oh

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen