James P.O.V
In de bus
Na de wedstrijd

'Het was wel een grappig ventje,' zegt Mark. 'Hoe hij die bal aan het einde tegen hield was echt cool,' stemt Erik in. Ik ben ook een beetje onderde indruk. 'Eh jongen, ik wil jullie niet lastig vallen,' begint Jack. Iedereen kijkt achter om. Want hij zit helemaal achter aan. 'Watt,' roept iedereen door elkaar. Scotty zit daar helemaal achterin naast Jack. 'Ik heb besloten om met jullie mee te reizen,' zegt Scotty brutaal. Dat hij dat niet gevraagd had vindt Nelly blijkbaar een probleem want ze kijkt alsof ze hem uit de bus wilt trappen.


De coach is bus al een tijdje aan de telefoon en Scotty heeft al een aantal grappen uit gehaald. 'Jongens Royal is terug,' zegt de coach. Iedereen kijkt geschokt en Jude balt zij vuisten. 'Met een nieuw team genaamd Royal Academy Redux,' vervolgd de coach haar verhaal.

'Hier pauzeren we,' roept de coach. Ik ga met Mark en Jude naar een vast food restaurant. Dan komt er een bal op ons of ge raast. Gelukkig kan Jude met zijn snelle reflexen die bal tegen houden. 'Jij moet Jude Sharp zijn,' zegt de punker jongen brutaal. Ik mag hem nu al niet. 'Ja dat klopt,' zegt Jude wantrouwig. 'Breng me naar jullie coach,' zegt hij bazig. 'Oke oké, chill,' zeg ik. Ik bedoel hij is onze baas niet dat hij zo tegen ons kan praten.

Reacties (2)

 • Samanthablaze

  Pff, Caleb, bah

  3 weken geleden
 • LinSwift

  Iedereen kijkt geschokt en Jude balt zij vuisten.

  Wauwie! Wat een haat tegen Royal!xD
  En waarom brengt de Coach dat nieuws -BOEM!- plotseling -zomaar.

  Yeees! Caleb!(yeah)

  de punker jongen

  xDDie beschrijving past perfect bij Caleb!

  'Breng me naar jullie coach,' zegt hij bazig

  Wow! Caleb ik wist dat je onbeschoft was maar dit gaat te ver!

  Grapje!:)
  #GOCLAEB!

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen