Bill POV.

"Ik ga maar naar huis, voordat jouw moeder thuis komt. Ik denk dat het belangrijk is dat je het haar rustig vertelt, in plaats van dat ze ineens Brenda ziet," zeg ik en Tom kijkt mij even aan.

"Ik ga mee," zegt Tom dan.

"Dat is goed. Ik kan mij ook voorstellen dat je langer bij Brenda wilt zijn," zeg ik dan.

"Ook bij jou. Je weet toch dat ik van je houd," zegt Tom en ik knik even waarna ik Brenda van hem overpak zodat Tom makkelijk kan opstaan en wij vertrekken naar mijn huis."Zo, we zijn er," zeg ik tegen Tom en hij knikt even waarna hij samen met mij naar binnen loopt. "Je wilt Brenda vast wel een flesje geven," zeg ik dan tegen Tom en hij knikt even waarna ik een flesje klaarmaak en dan aan Tom geeft, die inmiddels Brenda weer heeft gepakt. "Dan ga ik even wat meer uitzoeken over het verkrijgen van een green card, want voordat ik het weet ben ik te laat en dan moet ik tijdelijk terug naar Duitsland en dat wil ik natuurlijk niet. Ook niet tijdelijk," zeg ik en Tom knikt even.

"En hoe zit het met Brenda?" Vraagt Tom dan.

"Zij mag in Duitsland en hier blijven, zolang als wij bepalen. Ze is onze dochter, dus ze is sowieso deels Duits en deels Amerikaans," zeg ik en Tom knikt even waarna hij Brenda d'r flesje geeft en ik mijn laptop tevoorschijn haal.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En die kleine meid maakt niet veel uit nog waar ze woont

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen