Bill POV.

Vandaag is het tijd voor de persconferentie. Meike is bij de coach, want bij hem voelt ze zich op d'r gemak. Ook onze zoon is bij de coach. Voor Meike is de coach een soort opa, want haar andere opa's ziet ze niet zo vaak omdat die in Duitsland wonen, maar Meike vind het best om drie opa's te hebben.

"Er is veel pers aanwezig," zeg ik zachtjes en Tom kijkt mij even aan.

"Dat was ook de bedoeling. Hoe meer pers er aanwezig is, des te meer mensen deze persconferentie zullen zien," zegt Tom en ik knik even. Daar heeft hij wel gelijk in. "Het komt wel goed schat. Als jij even niet uit je woorden komt, ben ik daar om jouw verhaal kracht bij te zetten," zegt Tom en ik knik even waarna ik een kus op z'n wang druk.

"Dank je schat," zeg ik en Tom glimlacht even naar mij.

"Geen dank," zegt hij waarna het tijd is om klaar te gaan zitten.

"We zijn hier omdat we ons verhaal willen doen. Tom en ik zijn geschrokken van de verhalen die over ons zijn geschreven. Liam is zeker wel van Tom. Ik kan haast niet geloven dat er anders wordt beweerd in de media. Ik zou mijn vent nooit bedriegen," zeg ik zachtjes waarna ik even naar Tom kijk.

"En ik heb sinds mijn ongeluk amper nog een druppel alcohol aangeraakt, dus dat ik een alcoholprobleem heb klopt ook niet," zegt Tom en ik had gewild dat er meer was om te vertellen, maar dat is er helaas niet. Het is niet het makkelijkst om mensen te overtuigen, maar misschien kunnen we wat met de vragen die ze mogen gaan stellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hoop dat het wat rustiger word met de roddels

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen