Bill POV.

Het is leuk om zo met Hannah te spelen. Ik had niet verwacht dat ik dat zo leuk zou vinden, want kinder dingen spelen is niet echt mijn ding, maar Hannah maakt het gewoon leuk. Ook al komt dat misschien ook omdat ze mijn dochter is.

Wanneer de bel gaat kijk ik verbaasd op. Wie kan dat nu zijn? "Ik moet even naar de deur," zeg ik tegen Hannah.

"Kom je daarna weer terug?" Vraagt ze en ik knik even waarna ik naar de deur loop en die open en twee agenten zie staan.

"Ehm, ik denk dat jullie verkeerd zijn," zeg ik dan, want ik zou niet weten waarom er anders twee agenten voor de deur zouden staan.

"Bent u Bill Kaulitz?" Vraagt één van de agenten en ik knik langzaam, waarna hij z'n handboeien tevoorschijn haalt. "U wordt aangehouden voor de mishandeling van een 35-jarige vrouw," zegt de agent en ik kijk hem wat verward aan.

"Maar dat was ik niet. Ik zou nooit iemand op die manier aanraken," zeg ik en ik voel de angst mij bekruipen, want ik weet dat er wel eens vals beschuldigde mensen zijn veroordeeld, hoe dat kan zonder bewijs weet ik niet, maar het gebeurt en ik slik even. Ik steek dan toch mijn handen naar voren. Ik kan het beste meewerken, dan komt het vast wel goed, hoop ik.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh vid serieus !!
  Waar is Tom!!!
  En oh nee!’ Als die adoptie moeder dat verzonnen heeft!!

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Tom zit of in de woonkamer, of hij is bij Dafne en FlorinexD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Grrr

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen