Bill POV.

In Geerdina d'r kamertje kijk ik toe hoe Clay haar voedt. Het is duidelijk dat hij gek is op onze dochter. "Het spijt me," zegt hij ineens en ik kijk hem even.

"Waar heb je spijt van?" Vraag ik dan.

"Dat ik haar van je af had genomen, terwijl dat jou kapot maakte," zegt Clay.

"Maar inmiddels woont ze al een tijdje hier. Ik houd er geen wrok aan, ik ben allang blij dat ik haar nu wel elke dag kan knuffelen en er voor haar kan zijn," zeg ik en Clay knikt even waarna ik een paar stappen naar hem toe zet. "Die spijt kan je weggooien, want dat hoort in het verleden," zeg ik waarna Clay knikt.

"Dank je Bill," zegt hij waarna hij het flesje aan de kant zet en Geerdina in haar bedje legt terwijl ik blijf toekijken. "Ik voel dat je kijkt," zegt Clay en ik kijk even blozend weg totdat Clay mijn ogen toch weet te vinden en ik loop langzaam naar hem toe en druk mijn lippen op die van hem en sla mijn armen om hem heen terwijl Clay mij terug zoent. We blijven een tijdje zoenen totdat Clay mij stopt.

"Tom," zegt Clay zachtjes en ik kijk Clay met grote ogen aan.

"Ik was Tom even helemaal vergeten, fuck, ik ben een slechte echtgenoot," zeg ik hoofdschuddend.

"Moet ik toch naar mijn kamer?" Vraagt Clay.

"Nee, je gaat nu niet dit als excuus gebruiken. Jij gaat mee naar beneden, zoals gepland," zeg ik en ik trek Clay voorzichtig met mij mee en beneden zet ik mij dicht tegen Tom aan terwijl Clay bij ons komt zitten. "Wat zullen we straks eens doen?" Vraag ik dan, want dat is ook wel handig om te weten.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahaa
  Bill niet zo doen hèxD

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, nee, Bill is stoutxD

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen